Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Έχεις «θέμα»!!!

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα θα αναγκαστώ να ρίξω πολύ το επίπεδο ασχολούμενος με ανθρωπάκια με κόκκινες ριγέ φανέλες που η πραγματική τους θέση είναι πίσω από τα κάγκελα..

Ανθρωπάκια που ζουν στον παραμυθόκοσμό τους, που έχουν τη δύναμη και την ευτυχία να είναι καθοδηγητές αμνών και που έχοντας την πλήρη ασυλία ενός ανύπαρκτου κράτους και στηριζόμενοι σε απούσες νομοθεσίες και παραθυράκια του Ελληνικού Συντάγματος καταφέρνουν να είναι αυτοί οι πραγματικοί κυρίαρχοι του υπόκοσμου..


Την περασμένη εβδομάδα μιλήσαμε για το παρακράτος που όταν βγει και ζητήσει κάτι, άμεσα η Πολιτεία και το κράτος, σαν άλλος δούλος υποκύπτει άμεσα στα «θέλω» του και προσκυνά δίχως να σκεφτεί συνέπειες κι αποτελέσματα! Το νιώσαμε πολύ καλά την περασμένη Τετάρτη στο πετσί μας με την άνοδο μίας ολόκληρης στρατιάς για την προστασία της ομάδας του δημοσίου (που μας στοίχισε όσο τις συντάξεις ή τους μισθούς από χιλιάδες συμπολίτες μας αυτού του μήνα). Το βλέπουμε και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα όσο αυτοί οι τύποι ουσιαστικά μας εκβιάζουν καθημερινά δίχως κάποιος με πραγματικά κάκαλα βγει και τους κυνηγήσει!


Κι επειδή οι κωλοτούμπες είναι βίωμα πολλών στις μέρες μας, να σε θυμίσω, ότι το κείμενο αυτό έχει ακόμη την υπογραφή σου στο συγκεκριμένο ερυθρόλευκο μπλογκ! Αν όπως λες άλλος έγραψε τον συγκεκριμένο οχετό με τη δική σου υπογραφή στο κείμενο, όφειλες από την πρώτη στιγμή να βγεις να ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη και να κατεβάσεις μόνος σου αυτό το κατάπτυστο άρθρο. Ένα κείμενο που προσβάλλει εκατομμύρια πολιτών που ζουν σε αυτή τη ρημαδιασμένη χώρα που εσύ και το σινάφι σου έχετε καταντήσει μπουρδέλο. Εσύ που σε αυτή την πόλη πέρασες τα φοιτητικά σου χρόνια, αλλά κι εσύ που κάθε μέρα τη βρίζεις απροκάλυπτα και δημόσια, δίχως φυσικά να ενδιαφέρεται κανείς..


Αλλά πότε να προλάβεις να ασχοληθείς με τα κείμενα του ιστολόγιου σου τη στιγμή που γράφεις εκεί για την ήττα της ομάδας μου από το βάζελο σε ένα παιχνίδι που όλοι είδαμε πως κύλησε. Αλλά ξέχασα, έχεις κι άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου. Πως θα σχεδιάσεις μία δικέφαλη κότα (σαν αυτή που την περασμένη βδομάδα σε ξέσκισε τον πάτο), πως θα βγάλεις το επόμενο πρωτοσέλιδο, τι αποκαλύψεις θα βγάλεις στο ΘΕΜΑ για τις μίζες και τα συνολικά χρήματα που υπάρχουν από Έλληνες στις τράπεζες της Ελβετίας.. Πως θα προσπαθήσεις να πείσεις τους αμνούς σου ότι είσαι ο μεγαλύτερος, ο τρανότερος, ο καλύτερος του σύμπαντος!


Έχεις κι άλλα πολλά να κάνεις.. Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τι συνέβη με τον κομιστή.. Ακόμη ψάχνουμε να δούμε τι συνέβη με τον Ζαχόπουλο και το περίφημο dvd και πως εξαφανίστηκε. Εδώ μιλάμε για πράγματα απίθανα κι εμείς καθόμαστε να λέμε για το τι γράφεις.. Που ξέρεις πολύ καλά ότι, εκτός από την ομήγυρη σου, σχεδόν κανείς άλλος δε σε παρακολουθεί. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνεις στις εφημερίδες σου και τα Μέσα που δουλεύεις. Όλοι όμως γνωρίζουν για την περίφημη βαλίτσα που ξαφνικά μέσα σε μια βραδιά πέταξε μαζί με ακόμη 5,2 εκατομμύρια σε μία βουνοπλαγιά των Άλπεων.




Πάρτε τώρα το μπόνους πρώτης εγγραφής 50% μόνο στην bet-at-home.com!
Μας προξενεί αλγεινή εντύπωση, μάλιστα, το γεγονός ότι πληροφορούμαστε ότι κυκλοφορείς και πάντα με 2 μισθωμένους αστυνομικούς στο πλάι σου. Δε θα ρωτήσω βέβαια αν αυτοί πληρώνονται από εσένα για να σε προστατεύουν ή από κάποιον άλλο.. Απλά θα συνεχίσω με κάτι άλλο..


Όλοι γνωρίζουμε το λόγο για τον οποίο, ενώ από το 2009 έχεις καταδικαστεί σε 19 μήνες με αναστολή, τη στιγμή που έβγαλες στη δημοσιότητα φωτογραφίες που αποτελούνταν αποκλειστικά μέρος μιας δικαστικής έρευνας, εσύ ακόμη είσαι έξω και προσπαθείς από υπόδικος να κερδίσεις χρόνο έτσι ώστε να παραγραφεί το αδίκημα σου.. Επίσης εμείς θυμόμαστε και κάποια σκάνδαλα που αφορούσαν κάποιες οφ σορ εταιρείες που είχαν ως έδρα την Κύπρο! Εσύ μπορεί να τα ξέχασες, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να στα θυμίσουμε...


Κι επειδή με τα τόσα σκάνδαλα παραλίγο να χάσουμε την ουσία, επιστρέφουμε σε αυτό που έγραψες περί δίποδων, τυφλοπόντικων και ανάγκης για μετρό. Ενημερωτικά πάντως, να ξέρεις κάτι, εσύ μπορεί να μιλάς για δίποδα, όμως η εξέλιξη του ΠΑΟΚτσή είναι τέτοια που πλέον κινείται με τρίποδα. Όταν το τρίτο πόδι δεν χρειάζεται στην κίνηση, επιστρατεύεται για άλλου είδους.. δημιουργίες. Μία τέτοια δημιουργία, πιθανότατα σε έχει σφηνώσει για τα καλά στο μυαλό ένα απύθμενο κόμπλεξ που γνωρίζω ότι σε κάθε ευκαιρία σου το εξωτερικεύεις..


Έχεις πάντως ένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ. Μία εμμονή που δεν ξέρω από πού προέρχεται.. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Πολύ ασχολείσαι μαζί μας και δε με αρέσει αυτό. Πότε από τον "πρωταθλητή", πότε από τα μπλογκ που γράφεις και πότε από τα άρθρα σου στα υπόλοιπα Μέσα, πάντοτε βρίσκεις έναν χώρο, μια αράδα να βγάλεις την κακία σου. Σε μελέτησα αρκετά τελευταία και κατάλαβα ότι τελικά η τσαπου της περασμένης Τετάρτης ήταν τόσο μεγάλη που πλέον για να μπορείς να κυκλοφορείς άνετα, αποφάσισες να το γυρίσεις..


Κατάλαβες ότι το θέμα άρχισε να γίνεται εκνευριστικό με την πάρτη σου και θεώρησες σκόπιμο να ζητήσεις συγνώμη. Τι να το κάνω όμως; Άργησες.. Όπως και κάποιοι άλλοι από τη γνωστή ερυθρόλευκη φάρα που κάθε πρωί μας ζαλίζουν τον έρωτα με τα λεπτά κόκκινα αισθήματα τους.. Κι όλως τυχαίως, έχουν κι αυτοί σχέση με τη Θεσσαλονίκη γιατί κι αυτοί ακολούθησαν την ίδια πορεία.. Βρε μπας και ήσασταν στο ίδιο τμήμα κι από τα πολλά παλούκια σας έμεινε χουνέρι;


Όπως και να έχει.. εσύ ζητάς συγνώμη αλλά εγώ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ! Γιατί ξέρω ότι δεν είναι ειλικρινή συγνώμη και ξέρω ότι ποτέ κάποιος σαν κι εσένα δε θα είχε τα @ρχίδια να βγει στην εκπομπή του δημοσίως και μπροστά σε όλο τον κόσμο να πει ότι έκανε λακαμία.. Κι επειδή είδα ότι και σήμερα είχες πάλι ένα παρόμοιο κείμενο στο ίδιο μπλογκ, κατάλαβα ότι μεγαλύτερη αξία σε δίνω ασχολούμενος με εσένα, παρά σε μειώνω..


Αν πιστεύεις ότι με μια συγνώμη έχεις ησυχάσει γελιέσαι.. Κι επειδή ξέρεις ότι πολλοί παρακολουθούσαν την εκπομπή σου κι αρκετοί αγοράζουν τα φύλλα σου, από δω και πέρα μόνο αν βάλεις αποσπάσματα από τον τελικό του 2001 στη Φιλαδέλφεια και το πρόσφατο κλύσμα της Τούμπας ΙΣΩΣ κάποιοι θα γυρίσουν να διαβάσουν στο περίπτερο τη φυλλάδα σου.. Από εμάς πλέον, εκτός από ανεπιθύμητος κι άξιος συνεχιστής της μαύρης λίστας μας, είσαι ακόμη ένας αποτυχημένος εκδότης, επιχειρηματίας, δημοσιογράφος, εντολοδόχος, γλύφτης σε αυτή τη χώρα που μόνο όσοι έχουν παραπλήσια επίθετα μπορούν να κάνουν καριέρα!


Υ.Γ1. Τελικά πονάει όταν ο ΠΑΟΚ σας γλεντάει!!


Υ.Γ2. Το πόσο υπανάπτυκτοι είμαστε εδώ πάνω θα το νιώσετε μια βδομάδα μετά τα καρναβάλια! Θα σας κεράσουμε πολιτισμό που θα τον θυμάστε μια ζωή!!


Υ.Γ3. Τελικά ρε συ δε μας είπες; Τι είδους πολιτισμός είναι το ντου χωρίς εισιτήριο στα θέατρα;

ΠΗΓΗ:paokmania
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News