Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Εάν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας λέγεται Β.Μαρινάκης πείτε το μας να το ξέρουμε!!!

"Σε καθε γωνια υπαρχει αστυνομια..." λεει ενα συνθημα που φωναζουν συχνα αντιεξουσιαστες οταν βλεπουν στις συγκεντρωσεις τους, οι αστυνομικοι να ειναι περισσοτεροι ή ισοι με αυτους .Το ιδιο συνθημα θα μπορουσαν να φωναξουν σημερα και οι .....

Θεσσαλονικεις , και ιδιαιτερα οι κατοικοι της Τουμπας, ή οσοι βρεθηκαν στην συγκεκριμενη περιοχη, απο το μεσημερι και μετα.Μονο ο προεδρος του ολυμπιακου, με το προσχημα οτι θελει να προστατευσει την ομαδα του θα μπορουσε να μετατρεψει σε εμπολεμη ζωνη, ενα γηπεδο ποδοσφαιρου, και "Παρμενιων" εναν ποδοσφαιρικο αγωνα. Μετρα που δεν εχουμε δει ουτε σε ΔΕΘ, και που μονο στην συνοδο κορυφης του 2003, εχουμε ζησει.Μια τεραστια περιοχη αδιαβατη ακομη και για τους πεζους , οχι απο διμοιριες , αλλα απο τα αστυνομικα πουλμαν που εκλειναν και τα πεζοδρομια, σωματικους ελεγχους σε οσους ηθελαν να περασουν για να πανε στα σπιτια τους ΄ή στη δουλεια τους, σειρηνες, δικυκλα, δακρυγονα. 2500 χιλιαδες αστυνομικοι ,κλουβες, μηχανες περιπολικα, ελικοπτερα και ποιος ξερει τι αλλο για εναν αγωνα κεκλεισμενων των θυρων. Που ακουστηκε ξανα τετοιο πραγμα; Και μαλιστα σε καιρους χαλεπους οταν ακομη ακι αυτη η στρατιωτικη παρελαση της Θεσσαλονικης, δεν ειχε τοσους συμμετεχοντες και οχηματα, λογω περικοπων. Πηγα και εκανα αρκετες βολτες γυρω μεσα και εξω απο το γηπεδο αλλα κυριως μιλησα και ακουσα τον κοσμο.Δεν ηταν φοβισμενος οπως θα πιστευε το μυαλο ή τα μυαλα οσων σχεδιασαν αυτην την ντροπη.Εξοργισμενος ηταν και ο μονος λογος που δεν ξεσπασε ως αυτη την ωρα ειναι ακριβως, επειδη υποψιαζεται οτι ολα αυτα ισως γινονται για να προκληθει και να δημιουργησει καταστασεις.Μονο αυτο κραταει, οχι μονο τους οπαδους του ΠΑΟΚ, αλλα και τους απλους κατοικους, οδηγους και διερχομενους της Τουμπας και των γυρω περιοχων.Ακομα ηχουν στα αυτια μου οι διαμαρτυριες ενος πατερα που επεστρεφε απο την δουλεια του και λιγα μετρα απο το σπιτι του σε καποιο στενο σχετικα κοντα στο γηπεδο, δυο αστυνομικοι του ζητησαν να ψαξουν την τσαντα του που μετεφερε τα προσωπικα του αντικειμενα. Την ανοιξε διστακτικα και κοιταζε με αγωνια την απεναντι μπαλκονοπορτα του σπιτιου του, με τυχον κατα λαθος το ανηλικο παιδι του δει την σκηνη, που θα τον συνοδευει σε ολη του τη ζωη. Αυτο που δεν ειδα, ηταν ουτε εναν, περιφερειαρχη , δημαρχο, δημοτικο συμβουλο, υπουργο βουλευτη, ή πολιτευτη αυτης της πολης. Οχι για να διαμαρτυρηθει,αυτο νομιζω δεν εχει κοτσια να το κανει κανενας τους, αλλα τουλαχιστον να δει απο κοντα αυτα που οι ψηφοφοροι του, οι κατοικοι αυτης της πολης, καταγγελουν απο το πρωι.


---
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News