Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ένα "αξεσουάρ" εναντίον του "κέρατου"!

Παλιά όταν οι άντρες έφευγαν σε εκστρατείες έβαζαν στις γυναίκες τους ζώνες αγνότητας. Τώρα, όσοι είναι αρκετά προνοητικοί και θέλουν να αποφύγουν την κατά συρροήν απιστία, δεν έχουν παρά να της δωρίσουν τη... μαρτυριάρα ζαρτιέρα!

Ο λόγος για την «Chastity garter», που είναι εξοπλισμένη με ένα καλά κρυμμένο μικροτσίπ, το οποίο μπορεί να εντοπίσει την ξαφνική αύξηση καρδιακού ρυθμού καθώς και την υγρασία στην επιδερμίδα. 


Οταν καταγραφούν αυτές οι ενδείξεις σεξουαλικής διέγερσης ένα SMS αποστέλλεται στο κινητό του συντρόφου ή του συζύγου της γυναίκας που φοράει τη ζαρτιέρα προειδοποιώντας τον ότι επίκειται... κέρατο.

Κάποιοι θα σπεύσουν να πουν γιατί μια γυναίκα με «κακό σκοπό» να μη βγάλει τη ζαρτιέρα πριν αποφασίσει να προχωρήσει στην απιστία. 


Και σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, ο καχύποπτος σύντροφος θα ενημερωθεί, αφού η «Chastity garter» στέλνει μήνυμα ακόμα και για να ειδοποιήσει ότι δεν είναι πια στο πόδι της παρακολουθούμενης!

Ο κατασκευαστής της... μαρτυριάρας ζαρτιέρας υποστηρίζει ότι ένας Τσιγγάνος επιχειρηματίας από τη Βρετανία έχει ήδη παραγγείλει εκατό κομμάτια για να τα πουλήσει σε ταξιδιώτες.

Κοστίζει από 60 έως 75 λίρες και είναι έμπνευση ενός ζευγαριού, του Εντουαρντ και της Λουσίντα Χέιλ. Το ζευγάρι είχε φτάσει πολύ κοντά στον χωρισμό εξαιτίας μιας απιστίας της Λουσίντα, η οποία είπε στον Εντουαρντ πόσο το είχε μετανιώσει και πόσο θα ήθελε να υπήρχε κάτι να την αποτρέψει την κρίσιμη στιγμή. 


Ετσι, οι δυο τους σχεδίασαν τη ζαρτιέρα, την οποία πωλούν «με μεγάλη επιτυχία», όπως υποστηρίζουν, μέσω του GorgeousGarters.com
---
πηγή:espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News