Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ποια ΤΣΣΚΑ; ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!

                               ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟΚ 1-1
Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ψυχή, άγγιξε το θαύμα ταπεινώνοντας αγωνιστικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά τελικά το θαύμα δεν έγινε. Η... πόρνη μπάλα και η κακή του τύχη του στέρησαν τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του και αυτό γιατί ένα παιχνίδι που έπρεπε να λήξει με 1-4 έληξε 1-1!

Οι παίκτες του Χάβου έκαναν πραγματικά ηρωική εμφάνιση στο Λουζνίκι. Υπερέβαλαν εαυτούς και πρόσφεραν στους αντιπάλους τους ένα εφιαλτικό ενενηντάλεπτο. Στο καλύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια (και σίγουρα ένα από τα καλύτερα της ιστορίας του), η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος του. Μοναδικές ευκαιρίες πετάχθηκαν στα σκουπίδια, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διαγωνίζονται τόσο για τον τίτλο του κορυφαίου, όσο και δυστυχώς γι’ αυτόν του μοιραίου.

Το καλύτερό του ημίχρονο!

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός. Έκλεισε σωστά την άμυνά του, όπου και αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στη συνεργασία του Τόσιτς με τον Λοβ από την πλευρά του Λίνο, ενώ μεσοεπιθετικά έκανε τα πάντα εκτός από το… γκολ. Και ήταν πραγματικά κρίμα, γιατί σ’ αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ δημιούργησε τέσσερις πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν είχε, όμως, την τύχη με το μέρος του, αλλά και το καθαρό μυαλό σε κάποιες περιπτώσεις, για να πάρει το προβάδισμα. Πρώτος αστόχησε από εξαιρετική θέση ο Ίβιτς, μετά είχε ένα πολύ καλό σουτ ο Σαλπιγγίδης, ενώ μέσα σ’ ένα λεπτό σουτ του Μουσλίμοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι και στο κόρνερ που ακολούθησε, νέου σουτ του Τσιρίλο πέρασε δίπλα από αυτό. Ήταν το καλύτερο ευρωπαϊκό ημίχρονο του φετινού ΠΑΟΚ που, ωστόσο, δεν επιβραβεύτηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα.

Κατάθεση ψυχής

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο του Λουζνίκι. Τα έδωσε όλα, έβαλε το πολυπόθητο γκολ με τον Μουσλίμοβιτς (η μοναδική στιγμή που του χαμογέλασε η τύχη) και πριν και μετά από αυτό έχασε απίστευτες ευκαιρίες να σκοράρει. Σε ένα μοναδικό τετ α τετ ο Σαλπιγγίδης, μετά από ασίστ του Ίβιτς, αστόχησε, ενώ η ΤΣΣΚΑ στην μοναδική της καλή επίθεση πήρε το πέναλτι σε ανατροπή του Τόσιτς από τον Κρέσιτς. Το 1-1 έγινε με σαδιστικό τρόπο (και αφού πρώτα απέκρουσε ο Κροάτης τερματοφύλακας το πλασέ του Λοβ) και ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Γιουρόπα Λιγκ, καθώς μέχρι το φινάλε δεν μπόρεσε να βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα και σ' αυτό έπαιξε ρόλο ο Γάλλος ρέφερι Ντουαμέλ που φρόντισε να "ροκανίσει" τον χρόνο υπέρ των γηπεδούχων. Το τελικό 1-1 άφησε εκτός Ευρώπης τον ΠΑΟΚ αλλά του πρόσφερε συνάμα την πιο πικρή αλλά και περήφανη στιγμή στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία. Το θαύμα που άξιζε, δεν έγινε…

---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News