Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Λουτρά Πόζαρ: "Τις πταίει";


Πως είναι δυνατόν για μία τόσο κερδοφόρα επιχείρηση όπως είναι τα Λουτρά να υπάρχει τόση αδιαφορία;
Πως είναι δυνατόν μία τόσο κερδοφόρα επιχείρηση να είναι τόσο χρεωμένη;
Πως είναι δυνατόν μία τόσο κερδοφόρα επιχείρηση να έχει για μήνες απλήρωτους υπαλλήλους; 

Δανειζόμαστε ένα απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στο οποίο αναφέρετε η σταδιακή ανάπτυξη των Λουτρών στο Άγκιστρο Σερρών.

Χαρακτηριστικά αναφέρει "Χάρη στην εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου του δήμου Σιντικής, με στόχο την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, το Άγκιστρο γνώρισε μεγάλη οικονομική άνθηση τα τελευταία δέκα χρόνια και δημιούργησε νέες επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας, ενώ όχι μόνο εξάλειψε πρακτικά την ανεργία, αλλά έφερε πίσω σχεδόν όλους τους κατοίκους που είχαν μεταναστεύσει."

Και τώρα ας δούμε την περίπτωση των δικών μας Λουτρών "Πόζαρ"...
Τα Λουτρά "Πόζαρ" άρχισαν την αναπτύσσονται τα τελευταία 15χρόνια..Αν και καθυστερημένα "μοιραστήκαμε" ότι εκμεταλλευόμενοι το γεωρθεμικό πεδίο της περιοχής θα καταφέρναμε να προσεγγίσουμε τουρίστες οι οποίοι ψάχνουν για εναλλακτικό τουρισμό και συγκεκριμένα τον "Ιαματικό Τουρισμό".Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία πλούσια οικοδομική δραστηριότητα στο Λουτράκι καθώς όσοι επισκέπτονται το Λουτράκι βλέπουν παντού να "ξετρυπώνουν" ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.Αυτό σημαίνει ότι οι τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή αυξάνονται από χρονιά σε χρονιά..Το θέμα όμως είναι ότι όλη η προσπάθεια για ανάπτυξη της περιοχής οφείλεται σε ιδιώτες και ίσως αν μπορούσαν να παρέμβουν και στην λουτρόπολη "Πόζαρ" θα είχαν κάνει καλύτερη δουλειά.. Την ευθύνη όμως για την λουτρόπολη έχει η εκάστοτε δημοτική αρχή.Τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε κάποια μεγάλη θετική αλλαγή στο χώρο των Λουτρών,μόνο κάποιες μικροπαρεμβάσεις οι οποίες όμως για να έχουν ουσία θα πρέπει να έχουν προηγηθεί τα μεγάλα έργα.
Θα αναφέρω χαρακτηριστικά ότι ΜΟΝΟ για μία εσωτερική πισίνα ο επισκέπτης χρεώνεται 15ευρώ την μισή ώρα!Σκεφτείτε πόσα κερδίζει αν υπάρχει πληρότητα σε εκείνο το μισάωρο!!

Κι σκέφτομαι εγώ τώρα πως είναι δυνατόν για μία τόσο κερδοφόρα επιχείρηση όπως είναι τα Λουτρά να υπάρχει τόση αδιαφορία;
Πως είναι δυνατόν μία τόσο κερδοφόρα επιχείρηση να είναι τόσο χρεωμένη;
Πως είναι δυνατόν μία τόσο κερδοφόρα επιχείρηση να έχει για μήνες απλήρωτους υπαλλήλους;

Η σημερινή Δημοτική Αρχή θα πρέπει να κάνει ένα "ξεσκόνισμα" ώστε να βρεθεί πως κάτι κερδοφόρο βγαίνει ζημιωμένο!Από που προήλθαν τα χρέη και ποιοι έχουν την ευθύνη..

Βρείτε τις λύσεις που χρειάζονται γιατί υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι έχουν χρεωθεί και έχουν επενδύσει στα Λουτρά.
Εσείς και να κλείσει το "μαγαζάκι" απλά θα την κάνετε αυτοί όμως θα υποστούν τις συνέπειες..

Γράφει η Βαφειάδου Νικολέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News