Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» Σερρών

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δέχθηκε επίσκεψη στο γραφείο του, σήμερα το πρωί (2/2), από τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νομού Πέλλας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» με έδρα τις Σέρρες κ. Δημήτριο Στεργίου. Ο εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μέγας Αλέξανδρος» έχει μέλη που προέρχονται από την Πέλλα και, κάθε χρόνο, παρουσιάζει πλούσια πολιτιστική δράση. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την καλύτερη δικτύωση του συλλόγου με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Ακόμη, συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα της τουριστικής προβολής και των δυνατοτήτων για την τόνωση του τουριστικού ρεύματος μεταξύ Πέλλας και Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News