Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Happy Valentines day! Εάν ο Θεός Έρωτας ήταν..

Κριός: Θα έριχνε 100 βέλη στα γρήγορα και μετά από 10 λεπτά θα είχε βαρεθεί. Game Over...

Ταύρος: Θα βαριόταν να ρίξει 100 βέλη και θα πήγαινε για ένα κολατσιό.

Δίδυμος: Δε θα πρωτοήξερε που να ρίξει 100 βέλη και θα έκαιγε τον υπερεγκέφαλό του σκεφτόμενος όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ταιριάσματος.

Καρκίνος: Θα έψαχνε ποιοι από τους ‘’υποψήφιους’’ εκφράζονται με τρυφερό τρόπο και θα τους κεραυνοβολούσε με πίστη στον αιώνιο έρωτα. Κι όλοι έζησαν καλά και εμείς κάναμε χαρακίρι.

Λέων: Δε θα έριχνε κανένα βέλος και θα τα κρατούσε όλα για την πάρτη του.

Παρθένος: Δε θα έριχνε κανένα βέλος γιατί μέχρι να αναλύσει λογικά ποιοι ταιριάζουν με ποιους, θα είχαν κόψει ρόδα μυρωμένα…

Ζυγός: Ο Τέλειος Mr. Love! Η χαρά του ερωτευμένου. Κανένα βέλος δε θα είχε επίδραση πάνω από 10 λεπτά.

Σκορπιός: Δε θα του δίναμε ποτέ τη φαρέτρα με τα βέλη. Με λίγο δηλητήριο και κακή διάθεση, ποτέ δε ξέρουμε τι θα έκανε…

Τοξότης: Πιθανώς θα παραπονιόταν για τα λιγοστά βέλη, τα οποία δε θα τον έφταναν ούτε για ζήτω, αφού θα τα σκόρπιζε στα 4 σημεία του γαλαξία μας.

Αιγόκερως: Θα χρέωνε τα βέλη και θα δεχόταν και πιστωτικές. Δεν πιστεύει που δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από την όλη υπόθεση.

Υδροχόος: Νέα είδη θα προέκυπταν από τα παράξενα ζευγαρώματα που θα σκαρφιζόταν ο αθεόφοβος.

Ιχθύς: Ο αιώνια ερωτευμένος –ένας Θεός ξέρει με ποιόν και γιατί- θα αυτοκαρφωνόταν με τα μισά βέλη, γιατί ο έρωτας είναι ναρκωτικό καλέ μου!

---
Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News