Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιώργος Νάνος μιλάει για τους στόχους του Αλμωπού..

O Γιώργος Νάνος στη συνέντευξή του στο athlitika-pellas.blogspot.com και στον Ανδρέα Παρασκευά μιλάει για τους στόχους του Αλμωπού, την άνοδο, τις αλλαγές προπονητών και τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ας την απολαύσουμε:

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι του Αλμωπού;
Στόχος του Αλμωπού φέτος είναι η άνοδος. Η ομάδα ξεκίνησε με πρώτο στόχο την άνοδο,και από κει και πέρα να δείξει πραγματικά ποια ομάδα είναι, και πως έπεσε από την Δ' εθνική για κάποιους άσχετους λόγους.

Οι δικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
Προσωπικός μου στόχος είναι να ανέβει η ομάδα όπως την ρίξαμε και απο κει και πέρα να δείξω ποιός πραγματικά είμαι και τι μπορώ να προσφέρω.Να είμαι τυπικός στις προπονήσεις και τις υποχρεώσεις τις ομάδας.

Πιστεύεις η υπόθεση άνοδος θα έχει θετική κατάληξη για εσάς;
Πιστεύω για πολλούς λόγους, η ομάδα θα ανέβει κατηγορία.Το αξίζει και έχει καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.Ο Αλμωπός είναι μεγάλη ομάδα (ΦΑΝΕΛΑ)
Στο τέλος πιστεύω θα δικαιωθούμε γιατί η ομάδα έχει πολύ καλό έμψυχο υλικό και αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Πως αντιμετωπίζουν τον Αλμωπό οι υπόλοιπες ομάδες;
Μερικές ομάδας δεν υπολογίζουν τον Αλμωπό, αυτό ίσως οφείλεται στο οτι έχουμε ''μαζέψει'' πολλούς μικρούς και στο ότι είχαμε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Με τις μεταγραφές που έγιναν έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας,Αυτό πιστεύω φαίνεται και στο γήπεδο.Θα μιλήσουμε στο τέλος για το ποιά είναι η πραγματική ομάδα, και που πρέπει να βρίσκεται ο Αλμωπός.

Οι αλλαγές προπονητών έχουν επηρεάσει την ομάδα;Πως σου φαίνεται ο Κουρογεωργάκης;
Πιστεύω η ομάδα δεν επηρεάζεται απο τις αλλαγές προπονητών που γίνονται.Κάθε προπονητής είναι το ίδιο,εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την επίτευξη των στόχων μας.Με τους προηγούμενους προπονητές έχω δουλέψει και στο παρελθόν.Τον Κουρογεωργάκη τώρα τον γνώρισα, έχει πολύ όρεξη για δουλεία.Όλοι οι προπονητές είναι άξιοι, και οι αλλαγές που γίνονται είναι θέμα της διοίκησης.
Με όλους τους προπονητές ήσουν βασικό κομμάτι της ομάδας,και απο τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες.
Και στον πάγκο να είμαι δεν έχω πρόβλημα, αν μπορώ να βοηθήσω και απο εκεί θα το κάνω.Όλη η ομάδα είναι μια γροθιά. δεν έχει σημασία ποιος παίζει,Όσον αφορά το οτι παίζω βασικός, αυτο είναι επιλογή του προπονητή. Όταν παίζω προσπαθώ να δείχνω τον καλό μου εαυτό.

Οι αλλαγές θέσης σε επηρεάζουν;
Δεν επηρεάζομαι από τις αλλαγές θέσεων, Ένα αμυντικός παίζει σε όλες τις θέσεις, δεν υπάρχει διαφορά.Η θέση μου είναι στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα άκρα δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι.Πιστεύω προσφέρω αρκετά και στα άκρα,εάν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω στα άκρα θα προσπαθήσω να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σε περίπτωση που η άνοδος δεν έρθει,έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο μεταγραφής; Ίσως στην ομάδα των Προμάχων;
Αυτό είναι αβέβαιο, κοιτάω το τώρα.Είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις τις ομάδας και πρέπει να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της.Όσον αφορά την ομάδα των Προμάχων, δεν έχω σκεφτεί να επιστρέψω στο χωριό.Δεν ξέρεις τι σου κρύβει το μέλλον, μπορεί του χρόνου να είμαι στους Προμάχους, μπορεί στον Αλμωπό, μπορεί και ψηλότερα.

Με ποιούς συμπαίκτες σου είσαι πιο ''κοντά'';
Δεν ξεχωρίζω κάποιον συμπαίκτη μου, όλη η ομάδα είναι μια γροθιά, έχουμε πολύ καλό κλίμα.

ΤΟ WHO IS WHO

Full name : Γιώργος Νάνος

Date of birth : 25/02/1886

Height : 1,83 m

Playing position : Αμυντικός

Courrent club : Αλμωπός Αριδαίας

Number : 4

Senior career : Ελπίδες Προμάχων,Α.Σ.Πρόμαχοι
Ηρακλής Εδεσσας, Εδεσσαικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News