Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

"Ξεχώρισε η Δανάη Σάλλη στο SNOWBOARD 2ο μετάλλιο επί αυστριακού εδάφους"

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αυστρία η αθλήτρια χιονοσανίδας (snowboard) του Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος ", Δανάη Σάλλη.

Μετά από πενθήμερη προπόνηση με την Εθνική Νέων Σλοβενίας και υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Σλοβένου προπονητή Ιkovic Igor η Δανάη Σάλλη διακρίθηκε για το πάθος και την αγωνιστικότητά της στους αγώνες του αυστριακού national cup , που διεξήχθησαν στον Simonhohe της Αυστριας την 19 και 20/2/2011, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και κατόρθωσε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο αγώνισμα του παράλληλου σλάλομ (PSL) προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στις προηγούμενες εγχώριες και ευρωπαϊκές επιτυχίες της .

Στον αγώνα συμμετείχαν οι πλέον διακεκριμένες αυστριακές αθλήτριες, αλλά και αθλήτριες από την Σλοβενία , ενώ ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αφού τα αθλήματα της χιονοδρομίας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα στις χώρες αυτές.
Η Σάλλη με την πρόσφατη εμφάνισή της θεωρείται από τις πλέον δυναμικές συμμετοχές , αφού και στην προηγούμενη χιονοδρομική περίοδο (2009-2010) είχε κατορθώσει να κατακτήσει καιπάλι το χάλκινο μετάλλιο στο γνώριμο πλέον γι΄ αυτήν αυστριακό πρωτάθλημα .
Αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια του συλλόγου, Δήμητρα Κάμτση, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά , αλλά με ιδιαίτερο δυναμισμό και πάθος στους ίδιους αγώνες συναγωνιζόμενη επάξια τις αυστριακές και σλοβένες συναθλήτριές της βελτιώνοντας κατά πολύ τους προσωπικούς της χρόνους και θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους .
Οι προσπάθειες των αθλητριών θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Φεβρουαρίου, στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News