Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

SOS Από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αλμωπίας για τον εντοπισμό ενός σκυλιού

Χθες βράδυ μία καταγγελία έφτασε στο Φιλοζωικό Σύλλογο "Ελπίδα" ότι κυκλοφορεί ένα τρομαγμένο σκυλάκι στην ευρύτερη περιοχή του ΚΤΕΛ Αριδαίας. Κάποιο κτήνος είχε δέσει ένα σχοινί στα γεννητικά όργανα του σκυλιού. Η φιλοζωική μετά από μεγάλη αναζήτηση κατάφερε να το εντοπίσει αλλά δυστυχώς μετά από πολύωρες προσπάθειες δεν κατάφερε να το πιάσει. Μάλλον το σκυλάκι έχει περάσει τόσα από το κτήνος που το είχε και δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο να το πλησιάσει.

Ο Σύλλογος ζητάει την βοήθεια όλων μας ώστε αύριο να μαζευτούνε πολλά άτομα, να το περικυκλώσουν και να καταφέρουν να το πιάσουν.Η συνάντηση θα γίνει αύριο στις 2.30 μμ στο ΚΤΕΛ. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη γι' αυτό ανταποκριθείτε στο κάλεσμα.

*Αν κάποιος έχει πληροφορίες για το ποιος ευθύνεται για την κτηνωδία αυτή να επικοινωνήσει με την Φιλοζωική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News