Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«V» για του Αγίου Βαλεντίνου

Όχι μόνο τα λουλούδια και τα σοκολατάκια, αλλά και τα... Viagra παρουσιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις μία εβδομάδα πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με συγκεντρωτικά στοιχεία φαρμακοκατανάλωσης σε 10 πολιτείες των ΗΠΑ, η συνταγογράφηση του φαρμάκου του έρωτα αυξάνει κατά 26% από τις 5 Φεβρουαρίου έως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Έτσι, τη συγκεκριμένη εβδομάδα οι γιατροί γράφουν στους επίδοξους εραστές 199.450 συνταγές που 
αντιστοιχούν 1,34 εκατομμύρια μπλε χάπια.

«Οι προσδοκίες εκείνη την ημέρα είναι υψηλότερες, ακόμη και εάν δεν έχει το ζευγάρι διάθεση να κάνει έρωτα, με τον τρόπο αυτό έχει ένα ισχυρό κίνητρο να βρεθεί πιο κοντά», εξηγεί ο Debby Herbenick διευθυντής του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο Indiana του Bloomington.

«Είναι μία μοναδική ευκαιρία, κάτι σαν γενέθλια του έρωτα, και ο κόσμος επιθυμεί να είναι προετοιμασμένος» διευκρινίζει ο ίδιος. 
---
πηγή:web only

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News