Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO: Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Χατζηνικολάου

Δεν μπορούσε να κρατήσει τα νεύρα του ο Νίκος Χατζηνικολάου σε συζήτηση που είχε...
ξεκινήσει, στο κεντρικό δελτίο του Alter, για το μνημόνιο και το χρέος της Ελλάδας.

Ο παρουσιαστής φάνηκε ενοχλημένος από τις απόψεις του καλεσμένου του, οικονομικού συντάκτη Χρήστου Κώνστα, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων προϋπήρχε του Μνημονίου, αλλά η κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση να το ανακοινώσει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου άρχισε να του εξηγεί πως τα πράγματα δεν έχουν έτσι και πως το πρόβλημα της χώρας μας είναι ότι δέχεται όσα της ζητάει η τρόικα, χωρίς διαπραγμάτευση.

Ο παρουσιαστής ανεβάζοντας τους τόνους της φωνής του, μίλησε για τους κρυφούς "άσους στα μανίκια" που έχει η Ελλάδα αλλά αρνείται να τους χρησιμοποιήσει.

"Δεν κινδυνεύει μόνο η Ελλάδα με μία πτώχευση, οι δανειστές κινδυνεύουν περισσότερο αφού θα χάσουν τα χρήματα τους", τόνιζε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια θα παρέμβει -με επίσης έντονους τόνους- ο Γιώργος Τράγκας, κατά όσων εκφράζει ο Χρήστος Κώνστας.

Ο τελευταίος όμως φαίνεται να μην απαντάει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που του θέτει ο κ. Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να τον αποχαιρετάει σιγά σιγά.

"Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις Χρήστο", του είπε.

Παρακολουθήστε απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Alter.





---
Πηγή: 24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News