Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη ανατροπή στο X Factor: Αποχώρησε το φαβορί!

H Nikki Ponte η οποία θεωρούνταν από πολλούς ότι θα ήταν και η νικήτρια του show, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό! Το εισιτήριο για το τελευταίο live, πήραν τελικά ο Αλέξανδρος και ο Χάρης.

Κι όμως! Η υποψήφια για την Eurovision Nikki, άκουσε έκπληκτη στη σκηνή του X Factor από τον Σάκη Ρουβά, ότι δεν πέρασε στον τελικό του show.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη, στην ομάδα της οποίας ήταν η Nikki, δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε...

Νωρίτερα μάλιστα και ενώ περίμενε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, την είδαμε να... σταυροκοπιέται επί σκηνής. Όπως φαίνεται όμως, οι προσευχές της δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Λεβέντης από την άλλη, τράβαγε τα μαλλιά από την έκπληξη, που πέρασε στον τελικό ο δικός του υποψήφιος, ο Χάρης.

Όσο για τον Νίκο Μουρατίδη; Πανηγύριζε μαζί με τον δικό του υποψήφιο, τον Αλέξανδρο που κατάφερε και αυτός, να περάσει στον μεγάλο τελικό.

---
Πηγή: zappit
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News