Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Αλμωπίας

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (23/3) η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Το παρών έδωσαν 25 από τα 43 μέλη.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και τα μέλη τόνισαν την πολύτιμη σημασία του θεσμού αυτού καθώς κάθε πολίτης έχει την δυνατότητα να προτείνει προτάσεις και να λέει την γνώμη του στην Δημοτική Αρχή.
Τα μέλη αποτελούνται από απλούς πολίτες που εκπροσωπούν τον ευατό τους ή από πολίτες που εκπροσωπούν κάποιο φορέα.

Το θέμα που συζητήθηκε ήταν η "Γνωμοδότηση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2011".

Αν και η πρόσκληση ανέφερα ως δεύτερο θέμα τη "Γνωμοδότηση για τον Προϋπολογισμό του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2011" τελικά αποφασίστηκε να συζητηθεί στη νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης κρατήθηκε 1'λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Εμμανουηλίδη ο οποίος είχε επιλεχθεί ως μέλος της επιτροπής.

Ο Δήμαρχος Δ.Πασόης αναφερόμενος στο "Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2011" δήλωσε: "Έγιναν απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, έγιναν συνεδριάσεις τοπικών συμβουλίων,σε κάποιες περιπτώσεις παρουσίας δικιά μας, και σε μερικά χωριά γενικές συνελεύσεις όλων των κατοίκων.Έτσι το κάθε χωριό ανέφερε τα σοβαρότερα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Θεωρώ ότι το τεχνικό είναι ένα ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο πρόγραμμα πού θα καλυφθεί εξολοκλήρου από χρηματοδοτήσεις της ΣΑΤΑ."΄

Δείτε το τεχνικό πρόγραμμα παρακάτω:

Στην πρώτη στήλη αναφέρετε το ποσό που διαθέτει ο Δήμος για το έργο, στην δεύτερη στήλη το ποσό που εκτίμησε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου βάση των απαιτήσεων που ζήτησε το τοπικό συμβούλιο του χωριού που αναφέρετε, ενώ το ποσό αριστερά ανφέρει το συνολικό ποσό που υπολογίζει ο Δήμος ότι χρειάζεται για την υλοποίηση κάθε κατηγορίας.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News