Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αλμωπία: 350.000 ευρώ για κόμβους & φωτεινούς σηματοδότες

Στο ποσό των 250 χιλ ευρώ προϋπολογίζεται το ποσό για τον κόμβο στην δυτική είσοδο της Αριδαίας (Διασταύρωση Τσάκων –Πιπεριάς)
και την είσοδο του δυτκού περιφερειακού ,που είναι λίγο πιο κάτω,σύμφωνα με το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας. Επίσης προβλέπει ποσό 100 χιλ ευρώ για...

...φωτεινούς σηματοδότες.

---
Πηγή: aridaia-gegonota
 

5 σχόλια:

  1. ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΩΝ ΖΕΡΖΙΚΩΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΙΝΕΖΙΚΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ.? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΣΗΜΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 250.000 ΕΥΡΩ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 250.000 € ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kyklikh poroia. h monh lysh. kai ena paidi mpwrei na to katalavei. alla ta paidia den einai ponhra gia na skeytoyn mizes!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΑ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ(ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ) ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 5.000 ΕΥΡΩ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2 ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 250.000 ΕΥΡΩ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΜΒΟΥ ΜΟΝΟ ΒΑΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 230.000 ΕΥΡΩ.
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News