Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0

Ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Ο ΠΑΟΚ ακυβέρνητος εντός αγωνιστικού χώρου λόγω της απουσίας του Γκαρσία αλλά και λόγω των κάκιστων επιλογών του Χάβου ηττήθηκε με το ντροπιαστικό 4-0 από την ΑΕΚ! Απαράδεκτη εμφάνιση που "χτυπά" καμπάνακι κινδύνου για τους στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς καθαρό μυαλό και την κούραση να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για κάποιους παίκτες του. Υπήρχαν στιγμές που ο ΠΑΟΚ προκαλούσε λύπηση με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και πλέον είναι η ώρα για σημαντικές αποφάσεις. Έστω και αν τις επόμενες δέκα ημέρες κρίνονται τα πάντα για τον "Δικέφαλο" στη σεζόν…

Επιλογή ανέτοιμων παικτών

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Η επιλογή του Χάβου να εμπιστευτεί τους φανερά ανέτοιμους Βιτόλο, Φωτάκη δεν του βγήκε και η ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα στη μεσαία γραμμή ενώ έχοντας σε ελεύθερο ρόλο τον Σκόκο αλλά και το… ύψος να απειλήσει με τα στημένα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ. Και το έκανε γιατί βρήκε σε κακή μέρα και την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήρθε γρήγορα με τον Ντιόπ σε μία φάση που ήταν… συνέχεια του αγώνα Κυπέλλου όταν και με κεφαλιά νίκησε τον Κρέσιτς ενώ το δεύτερο είχε δημιουργό τον Γεωργέα και εκτελεστή τον εξαιρετικό Σκόκο.

Η ΑΕΚ έκανε και άλλες ευκαιρίες ενώ ο ΠΑΟΚ είχε μόνο ένα καλό πεντάλεπτο στην απόδοσή του και τον Ελ Ζαρ να είναι κινητικός και να δημιουργεί τη μοναδική καλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα το χάος σε ένα από τα χειρότερα ημίχρονα σε απόδοση του στο φετινό πρωτάθλημα και το κενό του Γκαρσία στο κέντρο να μοιάζει με την τρύπα του όζοντος.

Μεγάλη ζημιά

Στο δεύτερο ημίχρονο το μοναδικό… κέρδος που είχε ο ΠΑΟΚ ήταν πως ο Χάβος ξεκούρασε κάποιους παίκτες του. Κατά τα άλλα ο εφιάλτης συνεχίστηκε. Ο Σκόκο "χόρεψε" την άμυνα του "Δικεφάλου του Βορρά", πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και η τελετή έλαβε τέλος. Η ΑΕΚ κατέβασε ταχύτητα, ο ΠΑΟΚ περίμενε να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής αλλά και πάλι γκολ έβαλε, με τον Δέλλα να εκμεταλλεύεται μία ακόμα λανθασμένη έξοδο του Κρέσιτς σε κόρνερ και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ντροπιαστικό 4-0 δεν αποτελεί μόνο μια ήττα που αφήνει πλέον τον ΠΑΟΚ εκτός πεντάδας του βαθμολογικού πίνακα, δημιουργεί και σημαντικό πρόβλημα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης ενόψει του δεύτερου αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ που πλέον κρίνει τα πάντα για τον φετινό ΠΑΟΚ.

---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News