Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Άγριο έγκλημα στον Προφήτη Ηλία Σκύδρας!

Κατακρεούργησε 56χρονο γιατί του επιτέθηκε σεξουαλικά!
 

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πέλλας από την άγρια δολοφονία. Ο δράστης κατακρεούργησε έναν 56χρονο που προσπάθησε να του επιτεθεί σεξουαλικά.
 

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην αγροτική περιοχή “Προφήτης Ηλίας” στο δήμο Σκύδρας. 

Ο 44χρονος δράστης βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το 56χρονο θύμα, όταν ο τελευταίος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του.
 

Ο 44χρονος αντέδρασε και ακολούθησε συμπλοκή. Βγήκαν από το αυτοκίνητο παλεύοντας και κάποια στιγμή ο άνδρας τράβηξε σουγιά και κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα του 56χρονου.
 

Πέταξε το σουγιά σε ποτάμι και περιπλανήθηκε για λίγο. Στη συνέχεια μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο και πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News