Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Στον "αέρα" ο ΧΥΤΑ Αριδαίας - Στην "ομίχλη" οι ευθύνες

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας προχώρησε κατά τη διάρκεια Δ.Σ. σε μία δυσάρεστη αποκάλυψη: Ότι ο ΧΥΤΑ Αριδαίας...

...κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, καθώς δεν έχει γίνει αποχαρακτηρισμός αναδασωτέας έκτασης όταν έπρεπε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News που διαρρέουν από την παράταξη της αντιπολίτευσης, το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ (4ο κοινοτικό) με χρηματοδότηση 6.056.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχει περάσει ομόφωνα η πρόταση από την Επιτροπή προς άρση αναδάσωσης. Υπεγράφη μάλιστα από την κ. Λιονή, σύμφωνα και με ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η Θεοδώρα Τζάκρη. Η απόφαση εστάλη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δασών στο Εθνικό Τοπογραφείο και αυτή τη στιγμή αναμένεται η δημοσίευση για να πάρει ΦΕΚ. Μήπως θα πρέπει να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει; Γιατί αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα περνά στα μικρά γράμματα; Αναμένουμε επίσημη απάντηση και ελπίζουμε να την πάρουμε πριν να είναι αργά!
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News