Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τα επόμενα "βήματα" του Γιώργου Πασχαλίδη

«Κλειστά» κρατά μέχρι και σήμερα τα χαρτιά του ο Γιώργος Πασχαλίδης! Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ από το Νομό Πέλλας συνεχίζει να εργάζεται σαν μέλος της αντιπολίτευσης στην Κεντρική Μακεδονία, στο «Μέτοπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη. Ωστόσο...

...δεν κάνει γνωστό αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις ενδεχόμενες Βουλευτικές Εκλογές ή αν σκέφτεται κάτι άλλο για τη συνέχεια της πολιτικής του καριέρας. Άλλωστε, το πλούσιο βιογραφικό του, του δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με οτιδήποτε επιθυμεί, ενώ έχει αποδειχτεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την πολιτική, ότι ο Νομός Πέλλας τον στηρίζει και του δίνει τη δύναμη που χρειάζεται.
 

6 σχόλια:

  1. paschal gia dhmarxos almwpias! mono autos mas swzei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πασχαλιδης εχει δωσει πολλα στο πασοκ. και ηρθε μια τζακρη για να τα ισοπεδοσει. απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις τι χαρακτηρας ειναι η "κυρια" ντορα... γιωργο ειμαστε μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EKANE TOSA GIA TON NOMO POY DEN XREIAZETAI EPIBEBAIWSH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο θεωρητικώς του εκσυχρονισμού του Σημίτη. Δεν καμαρώνει το δημιούργημα του;; Τι άλλο θέλει από τις ζωές μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oust re! eutuxws einai i xeiroteri epoxi gia na katevei kapoios palios gnorimos opos o pasxalidis. i mpogia tou perase, an den to exei katalavei, kako tou kefaliou tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News