Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Υπογραφές για να μη κλείσει το σχολείο της Πιπεριάς

Στη λύση των υπογραφών προχώρησαν οι κάτοικοι της Πιπεριάς, σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση του Δημοτικού Σχολείου του χωριού στα πλαίσια των γενικότερων συγχωνεύσεων που προγραμματίζει η Κυβέρνηση.

Έτσι, εκπρόσωποι των γονέων βγήκαν πόρτα – πόρτα για να μαζέψουν υπογραφές, ώστε να μη κλείσει το σχολείο. Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλα χωριά της Αλμωπίας, με τους κατοίκους να δηλώνουν ότι τα σχολεία δεν πρέπει να καταργηθούν, γιατί σε αυτή την περίπτωση η ταλαιπωρία θα είναι μεγάλη, καθώς θα αναγκάζονται να πηγαίνουν τα παιδιά τους στα σχολεία της Αριδαίας.

6 σχόλια:

  1. ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικές φορές γίνεται δουλειά και με λίγους μαθητές. Δεν μπορούν οι γονεις να πηγαινοερχονται 10 φορες τη μερα στην Αριδαια. Και στο κατω κατω αν παμε ετσι τα χωρια θα ερημωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάλεξαν τη δεύτερη ταχύτητα για τα παιδιά τους. Μα δε θα πήγαιναν οι ίδιοι τα παιδιά τους στην Αριδαία. Αυτό δε γίνεται πουθενά. Η υπηρεσία θα μετέφερε τα παιδιά.
    Τα χωριά έτσι κι αλλιώς ερημώνουν. Τα σχολεία των 12-16 μαθητών θα τα κρατήσουν ζωντανά;
    Την εποχή των νέων τεχνολογιών και του ψηφιακού σχολείου οι γονείς (ή οι κάτοικοι;)διάλεξαν για τα παιδιά τους την εκπαίδευση περασμένων δεκαετιών. Πριν από τη συλλογή των υπογραφών, ας ρωτούσαν γονείς μαθητών άλλων χωριών που μεταφέρονται τα παιδιά τους σε μεγαλύτερα σχολεία. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poios eipe oti se sxoleia me ligotera paidia de ginetai swsto ma8hma???einai kalutera na steiloume oloi ta paidia sthn aridaia opou kathe taxh exei sxedon 30 paidia k apora pws ginetai akoma ma8hma!toso kalutera einai pou exoun katanthsei oloi na kanoune sta paidia tous meta idiaitera!!an nomizete oti einai kalutera tetoia sxoleia gia ta paidia eiste polu gelasmenoi. kai emeis apo mikres taxeis vghkame alla mia xara ta kataferame, polu kalutera apo pollous...otan to paidi thelei tha ta kataferei pantou!auto pou ginetai einai apotelesma ths komplexikhs nootropias pou exoun kapoioi oti ola einai kalutera stis poleis. den einai etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. a!parepiptontws edw kleinoun sxoleia k sugxwneuontai alla, poios eipe oti tha dinoun lefta gia tis metakinhseis paidiwn apo oloklhro sxoleio kai malista otan einai toso konta sthn aridaia?auto exe4i ginei thema kai den isxuei. oi idioi oi goneia tha metaferoun ta paidia tous.twra to poso efikto einai auto mallon den endiaferei k pollous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News