Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Χορός Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αλμωπίας (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αλμωπίας. Πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα τους.
Επίσημοι καλεσμένοι της βραδιάς ήταν ο Σπύρος Μιλιωρίδης (μέλος της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ), ο Κώστας Βασιλόπουλος (διευθυντής της εφημερίδας "Σπορ του Βορρα") και ο Μιχάλης Λεοντιάδης( Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ) στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στην ομάδα.
Φυσικά από την βραδιά δεν έλειψαν τα συνθήματα, τα πανό και ο χορός..









Πλούσια ήταν και τα δώρα που κληρώθηκαν, μεταξύ αυτών και 2φανέλες του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των παιχτών.

Τα μέλη του Συνδέσμου ευχαριστούν όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια τους και ζητούν από τους υπόλοιπους να βοηθήσουν την Λέσχη με το ελάχιστο ποσό των 50ευρώ ως ετήσια συνδρομή.

Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου γιατί... ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!!

Χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς το Aridaia News.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την οργάνωση του χορού.Όπως φανηκέ από την χθεσινή βραδυα,ΠΑΟΚ είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του..
    Αντε και με την νική σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. osoi phgame perasame superrrrr........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News