Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Έπιασε δουλειά ο Πρόεδρος των Λουτρών Πόζαρ

Εργασίες βελτίωσης της περιοχής πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες στα Λουτρά Πόζαρ. Ο νέος Πρόεδρος Γιάννης Ιωαννίδης σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλμωπίας, φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους, πραγματοποιώντας...

...ουσιαστικές κινήσεις που κάνουν τον δημοφιλή προορισμό της περιοχής μας ακόμη ομορφότερο.  
 

7 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ; ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιες ακριβώς ειναι αυτές οι ουσιαστικές κινήσεις??? γιατί πράγματα απλά κ όντως ουσιαστικά... δεν βλέπουμε να γίνονται!! τα νερα που τρεχουν απο τα καταρρακτακια και γεμίζουν με λάσπες όλο τον χώρο κ όποιος περάσει πάνω απο τιν πισινα λερωνετε, θα φτιαχτουν ποτε??? ο τοιχος που εχει ξεφλουδιστει απο την υγρασια μεσα στο αναψυκτηριο θα επισκευαστει ποτε??? και αλλα τοσο μικρα πραγματα που ομως εχουν τοσο μεγαλη σημασια στον σχηματισμο μιας καλης η κακης εικονας για τον επισκεπτη των λουτρων! χθες συγκεκριμενα ειχα παει για καφε κ ακουγα την διπλανη παρεα να τα σχολιαζουν!! ειληκρινα δεν φανταζεστε ποσο ασχημα ενοιωσα που μιλουσαν για τους ανθρωπους του τοπου μας τοσο υποτιμητικα..!!! καντε κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panta oloi oi proedroi shkwnoun ta manikia na ftiaxoun ti?????????edw kai 4-5 xronia den exoume dei kati diaforetiko?einai panta to idio...den ta episkeptomai syxna gi auto to lew. einai idio to topio edw kai kati xronia.kata t alla oi ekastote proedroi shkwnoun ta manikia rixnontai lefta alla kati ousiastiko den vlepoume oi episkeptes.
    Ara pou pane ola ayta ta lefta?????
    pws ginete oi touristes ka8e xrono na pollaplasiazontai,kai h dhmotikh epixeirish na mpainei mesa ekatomyria euro,
    8A MAS TO EKSIGISEI KANEIS?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηγαίνω συνέχεια στα Λουτρά και είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει συνεχής παρουσία του νέου προέδρου και όχι μόνο.Πριν κάποιες μέρες είχαν φέρει μηχανήματα να καθαρίσουν το ποτάμι,μέχρι και στις πλαγιες είχαν σκαρφαλώσει για να μαζέψουν τα φύλλα.Ισως στο μάτι να είναι μικρές παρεμβάσεις αλλά ουσιαστικές.Θα συμφωνίσω με τον 11:35 για το που στο καλό πήγαν τόσα χρήματα. Ο κόσμος έρχεται ανα χιλιάδες και εμείς μιλάμε για τεράστια χρέη.Ας μας εξηγήσουν επιτέλους ποιος τα έφαγε, γιατί σε έργα δεν πήγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΕΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ! ΕΚΕΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΦΙΛΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΕΣΎ ΤΣΕΧΟ ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ ΕΚΕΊ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΑΛΈ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw rwtisa gia douleia k mou eipan ΑΣΕΠ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News