Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ο Γ.Καρατζαφέρης στο χορό της ΝΕ.Ο.Σ. Ν.Πέλλας

Πολύς ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε στο Μακεδονικό Γλέντι 2011 που διοργάνωσε η Νεολαία του Ορθόδοξου Συναγερμού την Παρασκευή το βράδυ στην Έδεσσα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, καθώς και οι Κυριάκος Βελόπουλος, Ηλίας Πολατίδης και Άγγελος Κολοκοτρώνης.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε στην μεγάλη κρίση που πλήττει την χώρα μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο λαός. Όσο ν' αφορά στην ενδεχόμενη συνεργασία του με τη Ν.Δ. ο κ. Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά πως "Δεν συνεργάζομαι με την ΝΔ γιατί ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει μόνος μου. Και το ΠΑΣΟΚ μόνος μου θα το διώξω".
Ο Πρόεδρος του Ορθόδοξου Συναγερμού δήλωσε έτοιμος να κυβερνήσει την Ελλάδα και επιφυλάχθηκε να κάνει ότι μπορεί για τη σωτηρία της. Τέλος, έκανε νύξη για κάποιους παλιούς πολιτικούς λέγοντας χαρακτηριστικά " Χαίρομαι όταν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους να συμπλέουν μαζί μας για το μέλλον της Ελλάδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News