Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δολοφονούσε αστέγους για να "καθαρίσει" την κοινωνία

Δεκάδες άστεγοι δολοφονήθηκαν από έναν άνδρα ο οποίος θεωρούσε πως με αυτήν την άθλια τακτική θα "καθάριζε" τη ρωσική κοινωνία...

Δέκα σοροί βρέθηκαν την τελευταία τριετία σε δασική περιοχή στο Σεγκέι, θύματα ενός άνδρα ο οποίος τους δολοφόνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Όλοι τους ήταν άστεγοι και αλκοολικοί. Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε μάλιστα υποστηρίζοντας πως το έκανε για να "καθαρίσει" την κοινωνία.

 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της επιτροπής ερευνών, Πιότρ Κλεμέτσοφ, ο κατηγορούμενος σύχναζε σε ερημικές τοποθεσία και χτυπούσε μέχρι θανάτου ανθρώπους που είτε ήταν άστεγοι είτε αλκοολικοί.

Η ομολογία ακολούθησε τη σύλληψη του για ένα άλλο θέμα.


Παράλληλα, σοκ είχε προκαλέσει η δήλωση του δήμαρχου της Τσίτα πως στεναχωριέται που δεν μπορεί να σκοτώνει τους αστέγους.


Στη Ρωσία σύμφωνα με στοιχεία της οικονομικής εφημερίδας Βιενταμόστι οι άστεγοι φτάνουν ακόμη και τα 4,2 εκατομμύρια.

---
πηγή:cosmo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News