Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Αντιδράσεις για την απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας

ΤΟ "ΞΗΛΩΜΑ" ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων και καφετεριών της Αριδαίας, έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας να «ξηλώσει» όλες τις πρόσθετες κατασκευές από τα πεζοδρόμια της Αριδαίας. Ειδικά τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη λόγω του αντικαπνιστικού νόμου, οι επιχειρηματίες δηλώνουν ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στα σημεία των καιρών. Πάντως ο Δημήτρης Πασόης εξήγγειλε σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο δεν θα είναι καθόλου ελαστικός σε αυτό το ζήτημα, κάτι που επιβεβαίωσε και με επίσημη ανακοίνωσή του:

Σας γνωρίζουμε ότι, κατόπιν καταγγελιών, διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου ότι σε τμήματα των πεζοδρομίων του Δήμου Αλμωπίας έχουν τοποθετηθεί παρανόμως πρόσθετες κατασκευές, που εμποδίζουν τη διέλευση πεζών και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν αυτές οι κατασκευές διότι θεωρούνται παράνομες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Παρακαλούμε λοιπόν, όπως άμεσα, από την κοινοποίηση της παρούσης, να απομακρύνετε τις ανωτέρω αυθαίρετες κατασκευές, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα απομακρυνθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News