Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Φακελώνουν» τους οδηγούς που δεν πληρώνουν διόδια

Οι οδηγοί που περνούν τα διόδια και δεν επιθυμούν να πληρώσουν είναι δεκάδες χιλιάδες, γεγονός που αποτελεί σπαζοκεφαλιά γα τις εταιρείες που διαχειρίζονται τους ελληνικούς δρόμους. Ακόμα και ύστερα από την εφαρμογή του περίφημου νόμου Ρέππα, σύμφωνα με τον οποίο οι άνδρες της Τροχαίας έχουν αναγκαστεί να...

...εκτελούν χρέη εισπράκτορα των συγκεκριμένων εταιρειών, το ποσοστό των οδηγών που αρνείται να καταβάλει το αντίτιμο των διοδίων είναι ιδιαίτερα υψηλό και μεγαλώνει συνεχώς.

Ωστόσο, όπως έχει διαπιστωθεί, οι εταιρείες «φακελώνουν» τους οδηγούς και τα οχήματά τους και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πόσες φορές ο καθένας έχει πληρώσει ή όχι σε συγκεκριμένους σταθμούς. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν άλλον ένα προβληματισμό σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και τις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στους σταθμούς διοδίων.

---
Πηγή:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News