Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δέσμευση Σκανδαλίδη στον Καρασμάνη για το φράγμα του Αλμωπαίου

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ!

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη είχε ο Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης με αντικείμενο το Φράγμα Αλμωπαίου. Ο Γιώργος Καρασμάνης επεσήμανε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Σκύδρα ο Υπουργός είχε πει στις απαντήσεις που έδωσε στους Φορείς- απόντος του Γιώργου Καρασμάνη- ότι χρειάζεται οριστική μελέτη το κόστος της οποίας είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ και πρέπει να βρούμε αυτά τα λεφτά. Ο Γιώργος Καρασμάνης του επεσήμανε ότι οι συνεργάτες του δεν τον ενημέρωσαν επαρκώς, ότι υπάρχει σχετική υπουργική απόφαση ( 4369/21-05-2009 ) με εγκεκριμένο κονδύλι 3,4 εκατομμυρίων ευρώ για εκπόνηση οριστικής μελέτης για το συγκεκριμένο έργο. Του είπε ακόμη ότι ο σχετικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 8-12-2009, υπεβλήθησαν οι προσφορές και η προκάτοχός του κυρία Μπατζελή σταμάτησε τη διαδικασία.
Καταλήγοντας ο Γιώργος Καρασμάνης υπογράμμισε στον Υπουργό ότι το έργο αυτό έχει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι χρηματοδοτήθηκε η προμελέτη με 450.000 ευρώ από το Γ΄ΚΠΣ, γεγονός που σημαίνει ότι οι 15 μήνες που αφέθηκαν να παρέλθουν ανεκμετάλλευτοι ήταν σοβαρό λάθος, καθώς η απόφαση έχει καταληκτική ημερομηνία παράδοσης της μελέτης την 9η Σεπτεμβρίου 2011.
Κατόπιν αυτής της παρέμβασης του Γιώργου Καρασμάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης διαβεβαίωσε το Βουλευτή ότι: θα δώσει εντολή ν’ ανοίξουν οι προσφορές του διαγωνισμού για το έργο προκειμένου ν’ αναδειχθεί ο ανάδοχος της μελέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News