Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Νίκη ουσίας για το Γαρέφι

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ: 1-2

Μεγάλης σημασίας βαθμολογικής νίκη σημείωσε ο Ηρακλής Γαρεφείου κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου στο Στάδιο Αριδαίας τον Εθνικό με σκορ
1-2. Ο αγώνας ποιοτικά ήταν μέτριος και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι ελάχιστες.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στο 18' ο Μάρκου Χ. με ατομική προσπάθεια πέρασε έναν αμυντικό και με δεξί δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1.
Στο 24' ο Μπίνος Α.  εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Χατζηλαμπρινός Κ. με την βοήθεια του δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Αλατζάς. Ο επόπτης Τσιγκόγλου πήρε την φάση επάνω του και έδειξε άουτ κατά την εκτέλεση του οποίου ο Ουρτζάνης από το κέντρο του γηπέδου με ένα ασύλληπτο σουτ σημείωσε το 1-1.
Στο 40' ο Σίσκος Θ. έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Μπίνος Α. με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 1-2.
Στο 56' με υπόδειξη του επόπτη Τσιγκόγλου αποβλήθηκαν οι Ουρτζάνης από τον Εθνικό και ο Τουρλάκης Χ. του Γαρεφείου.

Από τον Εθνικό διακρίθηκαν οι: Κυριακίδης, Τσαουσίδης, Μανελίδης
ενώ από τον Ηρακλή Γαρεφείου οι: Μπίνος Α. , Μάρκου Μ. , Τουρλάκης Ε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:(Ματζάρης)
Χατζηλαμπρινός Κ, Γρηγορίου, Μάντζαρης, Στόϊκος Η.(86' Καραντσίρης), Σαββίδης(55' Ελευθεριάδης), Μανελίδης, Ουρτζάνης , Τσαουσίδης, Κυριακίδης, Καλαϊτζόγλου (42'Ανδρεάδης) Χατζηλαμπρινός Αθ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΑΡΕΦΕΙΟΥ:(Κόγιος)
Χρήστου, Μάρκου Π. , Μπίνος Α. , Μάρκου Χ. , Τουρλάκης Χ. , Σίσκος Α. (Παρασκευάς), Μάρκου Μ. (90' Παρασκευάς Α.), Τουρλάκης Ε. , Σίσκος Θ. , Κόγιος, Μπίνος Β.(46' Γιάντσης)

Aridaia News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News