Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ημαθία: Ο χούλιγκαν που πλάκωσε στο ξύλο τον διαιτητή ήταν Ειδικός Φρουρός!

Σάλος στους κόλπους της αστυνομίας από τις αποκαλύψεις - Ο Ειδικός Φρουρός έγινε θηρίο όταν αποβλήθηκε παίκτης της ομάδας που υποστήριζε...Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο εν λόγω Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (06-03-2011) κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού τοπικού πρωταθλήματος που διεξαγόταν στο Νησέλι Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας, ο Ειδικός Φρουρός μαζί με άλλον έναν ιδιώτη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή και στον επόπτη με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο Ειδικός Φρουρός και ο ιδιώτης συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.


---
Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News