Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Χαράζει τη δική της πορεία η Χ.Βασδόκα στον Δήμο Αλμωπίας

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS!

Η Χριστίνα Βασδόκα εκπροσωπώντας τον φιλοζωικό σύλλογο της Αριδαίας χαιρέτησε τον νέο θεσμό της επιτροπής διαβούλευσης και ευχήθηκε να συνεχιστεί ώστε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα που όλοι περιμένουμε.

Ζήτησε, επειδή τα μέλη της επιτροπής δεν ήταν καλά προετοιμασμένα για να γνωμοδοτήσουν επί των τεχνικών έργων που κατατέθηκαν προς διαβούλευση, να ψηφιστεί το σχέδιο την επόμενη Τρίτη, όπου θα ξανασυνεδριάσει η επιτροπή διαβούλευσης για τον προυπολογισμό του δήμου Αλμωπίας, ούτως ώστε τα μέλη να είναι καλύτερα…. «διαβασμένα». Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό από τον δήμαρχο εφόσον το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να ψηφίσει την Δευτέρα το σχέδιο των τεχνικών έργων.

Επίσης...

...εξέφρασε την απορία της πώς είναι δυνατόν ο δήμος Αλμωπίας να προχωράει σε νέους σχεδιασμούς τεχνικών έργων, εφόσον υπάρχουν πολλά χρέη και πολλοί απλήρωτοι επιτηδευματίες από τεχνικά έργα προηγούμενων χρόνων.

Ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του δήμου πρέπει να παίξει και ο ενεργός εθελοντισμός και ότι καλό είναι να μην μιλάμε μόνο για έργα στρατηγικής σημασίας αλλά και για έργα στρατηγικού εθελοντισμού.

Τόνισε επίσης ότι στο κομμάτι που αφορά τον σύλλογό της θα κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση στον δήμο για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας αδέσποτων - κτηνιατρικό κέντρο το οποίο χρηματοδοτείται κατά 70% από πόρους του κράτους και 30% από πόρους του δήμου και ότι αυτό το έργο θα έχει και ανταποδοτικό χαρακτήρα. Το ζητούμενο είναι, αυτό το έργο να προσφέρει και έσοδα στον δήμο τα οποία θα πηγαίνουν για τους σκοπούς του προγράμματος των αδέσποτων ζώων.
 

3 σχόλια:

  1. Ποια διαβούλευση;;;;;;;;;;
    Έγιναν κάποιοι μονόλογοι και δεν υπήρξε καμία διαβούλευση…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toso megali poreia pou den perigrafetai auti i vazdoka..... o filozoikos tis einai to No1 sta dromena tou dimou almopias... plaka kanete re.. poia vazdoka? oloi agapame ta zoa.. den eipe kaneis to antitheto alla exoume sovarotera provlimata.... poly diafisi re vafeiadi tin vazdoka.... ti trexei??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti ennoeite re paidia?? Paei gia Dimarxos na trelathoume oi pantes??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News