Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Επεισόδια στο παιχνίδι Καλής - Φιλώτειας

Στο παιχνίδι Νίκη Καλής - ΠΑΟ Φιλώτειας σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έντασης όταν φίλαθλοι των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν στον πάγκο των φιλοξενουμένων όπου και συνεπλάκησαν μαζί τους.
 

Ευτυχώς τα επεισόδια δεν επηρέασαν την ροή του παιχνιδιού και όλα κύλησαν ομαλά.

Αξίζει να σημειωθεί η καλά διαιτησία του αγώνα.

2 σχόλια:

  1. A, ρε αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο!! Που προάγεις τον πολιτισμό! Όλοι οι..... κάγκουροι μαζεμένοι σε ένα γήπεδο. Και μετά απορούν γιατί δεν πηγαίνουν γυναίκες και παιδιά στα γήπεδα. Να κάνουν τι; Να ακούνε απίστευτες βρισιές και να βλέπουν να πέφτει ξύλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι θρασυτατοι γηπεδουχοι δειξανε γιατι ειναι αντιπαθης παντου.Σφαξανε τη Φιλωτεια,καναν αισχη και κανεις δεν τους τιμωρει.Περιμενουμε τιμωρια τους αυστηρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News