Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε σχολεία του Νομού Πέλλας

Συνεχίζεται η προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Πέλλας, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδώρας Τζάκρη με τη Διοίκηση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων. Ειδικότερα, εγκρίθηκε η προμήθεια σημαντικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τα Δημοτικά Σχολεία Ξιφιανής-Αλώρου, Βρυττών, Άγρα, Κάτω Γραμματικού, Ριζαρίου, Σωτήρας, Νησίου, Πέλλας, Νέας Πέλλας, Κερασιάς, Καρυδιάς, 9ου και 11ου Γιαννιτσών, Αξού, 5ου ολοήμερου Έδεσσας, για τα ΓΕΛ Σκύδρας και Αξού, το 2ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας, για το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας και το Γυμνάσιο Πολυκάρπης, καθώς και για τα Νηπιαγωγεία Ριζαρίου, 1ου Πέλλας και τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία 2ου Πέλλας και 2ου Αριδαίας.

Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και η προμήθεια του εξοπλισμού βρίσκεται στην τελική φάση της παραλαβής.

H Υφυπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι: «η συνέχιση της προσπάθειας για προμήθεια των σχολείων του Νομού μας με τον απαραίτητο εξοπλισμό αποτελεί σημαντική εξέλιξη, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα τη βούλησή μας για αναβάθμιση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Νομού και της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης προς όφελος των μαθητών».

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΟΣΚ. ΜΠΡΑΒΟ! ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News