Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Τέλος καλό, όλα…

…καλά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αν πάρουμε δεδομένο τα χθεσινά αποτελέσματα του ομίλου μας για τα προκριματικά του Euro 2012. Η εθνική έστω και στο 94΄ έπιασε την κορυφή στον 6ο όμιλο, όμως η αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στην Μάλτα, χτύπησε καμπανάκι στα αυτιά του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος που μετρά 8 στα 8 στον πάγκο, ξέρει ότι πρέπει να βελτιώσει την εικόνα αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση μέχρι τέλους.

Οι εποχές που η Μάλτα και ανάλογου δυναμικού ομάδες έτρωγαν από τα αποδυτήρια 5-6 γκολ έχουν περάσει, άλλωστε η χθεσινή αντίπαλος μας είχε βγάλει την ψυχή και το 2007 όταν επικρατήσαμε πάλι στην Βαλέτα με μόλις 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Μπασινά. Με το γκολ του Τοροσίδη η εθνική έχει πλέον 6 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα από την Μάλτα, την οποία αντιμετωπίζει ξανά τον Ιούνιο στο 6ο παιχνίδι του ομίλου.

Η συνέχεια του προγράμματος περιλαμβάνει δυο ματς τον Σεπτέμβριο με Ισραήλ εκτός και Λετονία εκτός. Αυτά είναι και τα κλειδιά για την πρωτιά, καθώς αν η Ελλάδα προχωρήσει χωρίς να σκοντάψει, ακολουθεί η μεγάλη αναμέτρηση με την Κροατία στις 7/10 που όπως όλα δείχνουν θα σημάνει την κρίσιμη ώρα για την απευθείας πρόκριση στο ευρωπαϊκό. Τέσσερις μέρες αργότερα κλείνουμε με τον αγώνα στην Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η χθεσινή αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που ήταν η πρώτη του με την φανέλα της εθνικής θα τον κρατήσει εκτός από τον αγώνα με την Μάλτα, ενώ τιμωρημένος θα είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.


---
Πηγή: sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News