Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σοβαρό πρόβλημα χώρου στο Δημαρχείο της Αριδαίας

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αλμωπίας, εξαιτίας της έλλειψης χώρου στο Δημαρχείο της Αριδαίας. Η υπηρεσίες του νέου Καλλικρατικού Δήμου δεν χωράνε στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Αλμωπίας να προχωρά σε… εξώσεις! Πρώτη υπηρεσία που βγήκε από το Δημαρχείο είναι το Δημοτολόγιο το οποίο μεταφέρεται δίπλα στην πολεοδομία.

Το πρόβλημα δεν ανακαλύφθηκε τώρα. Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Πασόης είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Aridaia News και είχε κοινοποιήσει τη συγκεκριμένη κατάσταση. Μάλιστα, πρόδωσε και ότι...

...βρίσκεται σε σκέψεις σχετικά με το αν είναι εφικτό να αξιοποιηθεί η «κλειστη αγορά» της Αριδαίας για τη δημιουργία γραφείων. Ωστόσο, αυτό μάλλον αποτελεί μακροπρόθεσμη λύση.
 

1 σχόλιο:

  1. sto palio dimarxeio yparxei arketos xwros pou mporei na ekmeteleytei swsta, kai oxi na plirwnei enoikia o dhmos dexia k aristera k na xrewnetai parapanw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News