Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Δ. Κοροσίδης: "Οι λαθρομετανάστες έπρεπε από την πρώτη στιγμή να εκδιωχθούν"

«Οι λαθρομετανάστες έπρεπε από την πρώτη στιγμή να εκδιωχθούν από την Σχολή της Νομικής. Η κυβέρνηση όμως προτίμησε να τους έχει υπό τη σκέπη της πολιτείας σε ένα άλλο κτίριο. Σήμερα η ελληνική πολιτεία εκβιάζεται από την απεργία πείνας.
Εδώ όμως υπάρχει ένας πάρα πολύ μεγάλος κίνδυνος. Εάν κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους πεθάνει, θα υπάρξει ένας γενικότερος ξεσηκωμός των Μουσουλμάνων.
Είναι ύποπτος ο ρόλος κάποιον ελληνικών οργανώσεων που δήθεν υποστηρίζουν τους 300 λαθρομετανάστες. Στόχευσή τους να υπάρξει νεκρός απεργός. Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί η ενέργεια κάποιον να αποτρέψουν κάποιους απεργούς να λάβουν το συσσίτιο τους;;;
Και γιατί στην τελική ντε και καλά να παρουσιάσουν εμάς τους έλληνες σαν ρατσιστές; Ο Έλληνας είναι κάθε άλλο παρά ρατσιστής.
Όσο ρατσιστικό είναι το να λέει κάποιος ότι «δεν θέλω λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» άλλο τόσο ρατσιστικό είναι να λένε οι λαθρομετανάστες ότι « θα έρθω στην χώρα σου επειδή έτσι θέλω, θα σου κάνω κατάληψη όπου θέλω και θα σε εκβιάσω να με νομιμοποιήσεις».
Αυτά φίλες και φίλοι δεν γίνονται σε χώρες που είναι σοβαρές και που έχουν σοβαρούς πολιτικούς. Αυτά γίνονται μόνο, συγχωρέστε με, σε παιδικές χαρές όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα μας τα τελευταία χρόνια.
Γιατί οι λαθρομετανάστες δεν έκαναν απεργία πείνας στην πατρίδα τους για να αποκτήσουν τα δικαιώματά τους;;; Και μην μου πει κάποιος επειδή εκεί τους κυνηγούσαν.
Γιατί δεν πάνε στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Γαλλία;;;
Γιατί εκεί πολύ απλά δεν περνάνε τέτοιες απειλές. Και επειδή εκεί δεν μπαίνεις εάν δεν έχεις νόμιμα χαρτιά.
Ενώ εμείς εδώ προσπαθούμε να διαστρεβλώσουμε ακόμα και την έννοια της λέξεως ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και να εννοείτε απλά ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Δυστυχώς οι δύο λέξεις μοιάζουν πολύ, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι έχουν τελείως διαφορετικό νόημα.
Επομένως ο μετανάστης είναι ένας από εμάς και έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με εμάς.
Πάντα βέβαια υπάρχει η συμπάθεια στους άτυχους αυτούς ανθρώπους, τους λαθρομετανάστες, αλλά από την άλλη πρέπει να τηρούνται και οι νόμοι!
Η λογική «να αφήσουμε τον ταλαίπωρο τον άνθρωπο να μείνει στην χώρα μας επειδή στην χώρα του θα πεινάει» είναι εντελώς λανθασμένη.
Δηλαδή αυτός που ληστεύει λόγω ανεργίας δεν τον αγγίζει ο νόμος;
Δεν γίνεται αυτό, γιατί από την στιγμή που μπαίνεις παράνομα σε μία χώρα, χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά, χωρίς να έχει υπογραφεί κάποια σχετική συμφωνία μεταξύ των εκάστοτε κυβερνήσεων δεν παύει να θεωρείσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, άρα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
Είναι αμαρτία να θέλουμε να βάλλουμε στο ίδιο «τσουβάλι» τους νόμιμους μετανάστες με τους λαθρομετανάστες . Και μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Nα στρέφουν δηλαδή την οργή του κόσμου ενάντια και στους νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι άνθρωποι φυσικά δεν φταίνε σε τίποτα».

Δημήτρης Κοροσίδης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε. Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News