Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μάχη για την πρόκριση!

Οι «Δικέφαλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκρούονται με φόντο μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας…
Στο πρώτο από τα δύο μεταξύ παιχνίδια, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο: την πρόκριση, προκειμένου να διεκδικήσουν το τρόπαιο. (21:00, Conn-x/NovaΣΠΟΡ FM 94.6)

ΑΕΚ
Με πρώτο στόχο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της υποδέχεται απόψε η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Επιθετικογενές σχήμα ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Μπλάνκο στον πάγκο.

ΠΑΟΚ
Με τον Κουτσιανικούλη αντί του τραυματία, Βιεϊρίνια και με συνταγή… ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει σήμερα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ένα αποτέλεσμα το οποίο θα του δίνει αρκετές ελπίδες για πρόκριση στον τελικό ενόψει του επαναληπτικού στην Τούμπα.

---
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News