Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Αντώνης Μήνου: "Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί στην πίεση"

Την αποτελεσματικότητα των "ασπρόμαυρων" στα... δύσκολα επισήμανε ο Αντώνης Μήνου εν όψει του αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο με την ΑΕΚ την Τετάρτη (16/3) στην Τούμπα.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε την Τρίτη (15/3) στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4", τονίζοντας:

"Ο ΠΑΟΚ όταν λειτουργεί σε καθεστώς πίεσης παίρνει αποτελέσματα. Είναι ουσιώδης, ξέρει τι θέλει και το παίρνει. Η ποιότητα και η δύναμη της ομάδας...

...νομίζω είναι αυτό. Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση τα τελευταία τρία χρόνια."

Μεταξύ άλλων εκτίμησε ακόμη ότι:

"Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση.Ολα είναι πιθανά για το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ δύσκολα δε θα δεχτεί γκολ. Από μόνη της ακόμη μπορεί να δημιουργήσει συνθήκη για να δεχτεί γκολ. Νομίζω ότι ο αγώνας θα παιχτεί στη δύναμη στο ποιος θα επιβάλει το ρυθμό του. Και γρήγορα να επιτευχθεί γκολ η ομάδα που θα το πετύχει θα πρέπει να παίξει συντηρητικά για να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι δε θα έχει καμία σημασία τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων φέτος. Το αυριανό είναι παιχνίδι που κατά 80% δίνει τίτλο. Ισως να μη δούμε καλό ποδόσφαιρο, θα εκπλαγώ αν δω ανοικτό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται πολύ στην έδρα του, αρκεί να μην επαναπαυτεί αύριο σε αυτό."

---
Πηγή: olapaok
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News