Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

"Θαυμάσια εμφάνιση - μεγάλη νίκη"

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ: 7-1

Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εθνικός Αριδαίας συντρίβοντας το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο της Αριδαίας τον Φίλιππο Φλαμουριάς με το ευρύ σκορ 7-1.
Οι νικητές έχοντας σε θαυμάσια μέρα τον Χρήστο Τσαουσίδη που τα ετοίμασε όλα για την ομάδα του νίκησαν αντιπάλους και... αγωνιστικό χώρο που από τις τελευταίες βροχοπτώσεις ήταν πάρα πολύ βαρύς και δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών.

Σκόρερ:
Στο 18' από ωραία σέντρα του Ανδρεάδη ο Κυριακίδης με γυριστό σουτ έκανε το 1-0.
Στο 29' ο Ουρτζάνης ύστερα από κάθετη πάσα του Τσαουσίδη σημείωσε το 2-0.
Στο 63' ο Χατζηλαμπρινός Αθ. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από ανατροπή του Τσαουσίδη τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 71' ο Τότλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-1.
Στο 62' ο Χατζηλαμπρινος Αθ. με σκαφτό σουτ πέτυχε το 4-1.
Στο 76΄ και πάλι ο γερόλυκος Χατζηλαμπρινός με πλασαριστό σουτ μετά από πάσα ακριβείας του Τσαουσίδη έγραψε το 5-1.
Στο 80' ο Ουρτζάνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε έξι τα τέρματα των νικητών.
Στο 86' ο Κυριακίδης "Μπίλης" με εναέριο ντεμί σουτ έκανε το τελικό 7-1.

Καλύτερη απόδοση από τον Εθνικό είχαν: Τσαουσίδης(κορυφαίος), Κυριακίδης, Σαββίδης. Από την Φλαμουρια διασώθηκαν οι Γιάντσης. Δίγκας και ο Μπουρδάνης.


Μέτρια οι διαιτησία των Θεοδοσιάδης (Καρατζάς, Αποστολούδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Χατζηλαμπρινός Κ, Γρηγορίου, Μάντζαρης, Στόϊκος Η., Σαββίδης, Μανελίδης, Ουρτζάνης (82' Φουντουκίδης), Τσαουσίδης, Κυριακίδης, Ανδρεάδης (78' Καραντσίρης), Χατζηλαμπρινός Αθ. (82' Στόϊκος Ε.)


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ: Πάυλου, Γιάντσης, Νικολαϊδης, Φωτιάδης, Πέτκος (65' Ιωάννου), Καθρέπτης, Κίτσος (41' Σάγγας), Δίγκας, Τουρλάκης, Τότλης, Μπουρδάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News