Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Εκεί που κάποιοι βλέπουν μαιμούδες εμείς βλέπουμε ελέφαντες..

Θα πρέπει κάποιοι να ελέγχουν καλύτερα αυτά που γράφουν πριν μιλήσουν για την δική μας αφέλεια..
Την Δευτέρα 28/2 αναρτήσαμε ένα θέμα για την συνάντηση που είχε ο κ.Τουφεγγόπουλος με τον κ.Σαμαρά..

Κάποιος έτρεξε να χαρακτηρίσει εμάς αφελείς και ανακριβή την είδηση μας..

Εμείς ευτυχώς ακόμα είμαστε αφελής και δεν λειτουργούμε με εμπάθεια...Εσείς κύριε που θέλετε να μας αποδείξετε, με καθυστέρηση μάλιστα καθώς μας βάζετε στην αναμονή μέχρι την Παρασκευή, ότι το κείμενο που γράψαμε για κάποιο κατά φαντασίαν δείπνο,όπως εσείς το χαρακτηρίσατε, δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε από τον "Ελεύθερο Τύπο" της Τρίτης για την αλήθεια της είδησης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News