Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Θέλει η κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις ελληνικές θέσεις στο "Μακεδονικό";

Ξεκινά σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο Διενές Δικαστήριο της Χάγης, όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή της FYROM (ή της Μακεδονίας, για τους οπαδούς του Πάγκαλου).
Τις ελληνικές θέσεις θα υπερασπιστεί ο κ.Γεώργιος Σαββαϊδης (φωτο).


Ο κ.Σαββαίδης ήταν πρέσβης μας στην Ουάσιγκτον, ενώ παλαιότερα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, όταν...

...Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ.Σαββαϊδης, ασχολήθηκε επισταμένως με τα θέματα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, και λιγότερο με το "Μακεδονικό" διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με Αμερικανικά think tanks, αλλά και το δημοσιογραφικό συγκρότημα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ -ΣΚΑΪ, στο οποίο παρεμβαίνει συχνά.
Για να δούμε... 


---

πηγή:taxalia

3 σχόλια:

  1. γι αυτο ο τοπος μας δεν παει μπροστα.Ασχολουμαστε με πολυ παθος και πολυ φαια ουσια για ανουσια θεματα,ξεπερασμενα στο διαβα του χρονου.Εδω τα κρατη αλλαζουν το χρωμα στη σημαια τους,αλλαζουν κυριαρχη γλωσσα,αλλαζουν ή μεταβαλλουν το θρησκευμα που γινεται προαιρετικο, οι ανθρωποι εχουν πολλες υπηκκοτητες,αλλου γενιουνται αθλητες και σε αλλες εθνικες ομαδες παιζουν κοκ
    κι εμεις ΕΚΕΙ! κολημενοι.Ε οκ! θα δικαιωθουμε σ αυτο το θεμα αλλα θα χασουμε ολο τον υπολοιπο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι'αυτό ο τοπος μας δεν πάει μπροστά γτ υπάρχουν ανθρωποι που θεωρουν ανούσια τα εθνικά θέματα, που σου λένε οτι το πιο φυσιολογικο ειναι να αλλαξουμε σημαια,θρησκεία,ονομα,γλώσσα.
    και σου λεει στο τελος "να δουμε τι θα καταλαβαιτε αν δικαιωθείται".
    Συμφωνα με τον 4:55 αν δεν δικαιωθουμε θα κερδισουμε ολον τον κοσμο.
    και ποιος σου ειπε οτι θεωρώ πιο σημαντικό το να να έχω δίπλα μου τον υπόλοιπο κόσμο από το να χάσω την ταυτότητα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 7:16! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ 'ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ' ΠΑΣΟΚΟΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ < ΕΥΓΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΥΓΕ >! ( και ξερετε ειναι αμετρητοι.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News