Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ν.Αποστολίδης: Γιατί ανεξαρτητοποιούμαι από τον Χρ. Μπίνο

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS
Της Βαφειάδου Νικολέτας

Συναντήσαμε τον Νίκο Αποστολίδη και με πολύ ειλικρίνεια μας μιλάει για όλους και για όλα.. Ποια είναι η αλήθεια για την σχέση του με τον Χρ. Μπίνο, πως κρίνει τον Δ. Πασόη και τι λέει για τον Π. Ζέρζη.

Ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Χρ. Μπίνο:
"Θα ανεξαρτητοποιηθώ και θα φύγω από τον συνδυασμό.
Ο λόγος είναι ότι διαφωνώ κάθετα με το...
 

...να ξανακατέβει ο Χρ. Μπίνος υποψήφιος. Πρέπει να αντιληφθεί ότι κούρασε τον κόσμο. Φτάνει πια, θα πρέπει να το καταλάβει και να αφήσει τους νέους να αναλάβουν τα ηνία.
Έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά του συνδυασμού, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει ούτε το 10%.Ότι είχε να δώσει αυτός ο συνδυασμός το έδωσε και από εδώ και πέρα δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο.
Ακόμα όταν είσαι σε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων παίρνεις ομαδικές αποφάσεις και όχι να λες "εγώ θα κάνω αυτό" αλλά από πίσω να κάνεις το άλλο κρυφά. Αναφέρομαι στην περίπτωση της εκλογής του Στ. Κλεισούρη στη θέση του "συμπαραστάτη του πολίτη". Υποτίθεται είχαμε κοινή "γραμμή" αλλά αποδείχτηκε το αντίθετο. Την κοροϊδία δεν την ανέχομαι.
Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο Χρ. Μπίνος ήταν ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε, έκανε τόσα έργα όσα δεν έκαναν όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Ο κόσμος τον αδίκησε και δεν το αναγνώρισε. Πιστεύω ότι έχασε λόγω της συμπεριφοράς του στους πολίτες. Του το έλεγα συνέχεια "Πρέπει να φέρεσαι πιο φιλικά στον κόσμο"."

Πως κρίνει το έργο του Π. Ζέρζη στα τέσσερα χρόνια δημαρχίας του:
'Ο Π. Ζέρζης ήταν αποτυχία. Δεν επιτρέπεται επιχειρήσεις όπως τα Λουτρά και τη ΔΕΥΑ να βγαίνουν ζημιωμένες. Όταν του τα παραδώσαμε εμείς δεν υπήρχε κανένα χρέος και αυτός κατάφερε να τα "βουλιάξει". Δε έκανε ούτε ένα έργο. Πως γίνεται τα Λουτρά να έχουν τέτοια χρέη την στιγμή που σε μία μόνο χρονιά(2008) τα έσοδα άγγιξαν τα 3.000.000ευρώ. Υπήρξε και πρόεδρος των Λουτρών. Για ποιο λόγο, για να βάζει τις υπογραφές; Εντάξει αλλά από εκεί και πέρα σκοτεινιάζουν τα πράγματα..
Τέσσερα χρόνια ανυπαρξίας και πολλών λόγων και κανείς από τους γύρω του δε του έλεγε τίποτα, όλοι έκαναν το κορόιδο γιατί έπαιρναν το μισθό τους.
Αν ξαναβάλει υποψηφιότητα θα ρεζιλευτεί, ας το ξανασκεφτεί καλύτερα.
Αυτός όπως και Χρ. Μπίνος έχουν μόνο τον εαυτό τους και κανα-δυο κόλακες δίπλα τους, κανέναν άλλον. "

Πως αξιολογεί την πορεία του Δ. Πασόη μέχρι τώρα.
"Ο Δ. Πασόης έχει όρεξη να δουλέψει, έχει καταλάβει τα προβλήματα. Η επιλογή του να βάλει τον Ι. Ιωαννίδη στα Λουτρά και τον Β. Κανονίδη στη ΔΕΥΑ δείχνει ότι θέλει να δουλέψει "καθαρά". Ο κόσμος, ειδικά οι κάτοικοι του Λουτρακίου , τον ψήφισε για να μάθουν την αλήθεια και πιστεύω ότι θα το κάνει. Διαφωνώ μαζί του με την επιλογή του Στ. Κλεισούρη στη θέση του "Συμπαραστάτη του πολίτη". Θα μπορούσε να βάλει τον Ιωαννίδη Γούλη που έχει 8χρόνια πείρα ως δήμαρχος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να τον κρίνουμε, ελπίζω να συνεχίσει έτσι."

Τι σκέφτεται για το δικό του μέλλον:
"16χρόνια ασχολούμαι με τα τοπικά, κουράστηκα και σίγουρα δεν σκέφτομαι την περίπτωση να κατέβω ως δήμαρχος. Θα ξανασχοληθώ μόνο αν κατέβει κάποιος νέος, καθαρός και άφθαρτος που αγαπάει τον τόπο του. Η επιλογή να γίνει από τον κόσμο, μέσα από διαδικασίες, να δοθεί το χρίσμα και εγώ θα ακολουθήσω. Ακούγονται πολλά ονόματα όπως του Αν. Κοτίδη, του Αθ. Κιόση, του Δημ. Μπίνου και του Λάκη Μιχαηλίδη. Όλοι τους είναι πολύ αξιόλογα άτομα και καλά παιδιά. Τον μόνο που θα ακολουθούσα από τους παλιούς και του το έχω πει είναι τον Πασχάλη Κόϊο. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα, δεν υπήρξε ποτέ αντιπαλότητα μεταξύ μας και ήταν ο ιδανικότερος για την θέση στα Λουτρά από την παράταξη του Χρ. Μπίνου καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος με μεγάλη επιτυχία για 4χρόνια.
Φίλος με τον Χρ. Μπίνο, φίλος με τον Π. Ζέρζη αλλά δεν συζητάω με κανέναν. Χρειάζεται τρίτη λύση. Ας ευχηθούμε για το καλό του τόπου μας να βρεθεί ένα καλό παιδί και πιστεύω ότι θα πάρει τις εκλογές."

*Ο κ. Αποστολίδης πρόκειται να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίηση του στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

11 σχόλια:

  1. τι χαζομάρες λέει ο τύπος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε θα καταλαβουν οτι ο κοσμος τους εχει βαρεθη.και τον μπινο και τον ζερζη.συμφωνω οτι ο μπινος ειχε κανει εργο και πολλα μαλιστα αλλα εφτασε το τερμα του.εσπασε τα μουτρα του δυο φορες,θελει και τριτη;για τον ζερζη δεν σχολιαζω καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΛΗ ΑΥΤΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ;ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI DN KATALAVA... YPHRXE PERIPTWSH NA KATEVEI O NIKOLAKIS GIA DHMARXOS??? PROS THEOY!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και καινουργιοι να ερθουν θα παλιωσουν και θα γινουν σαν ολους εσας.και θα συνεχιζεται αυτο.δεν μπορω να το καταλαβω αυτο,με το που ανεβαινει καποιος στην εξουσια γιατι αλλαζει τελειως.Ο Μπινος ειναι ζωντανο παραδειγμα,ουτε να σε φτυσει ρε παιδι μου,απαραδεχτει η συμπεριφορα και ισχυει οτι απο αυτο εχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re oust.. dn theloume kanenan. oloi idioi einai! kai o kioshs pou kolaei. xypnhse ena prwi kai eipe "thelw na ginw dhmarxos"?? ola me to xrhma ginontai se ayth thn koinonia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχει νοημα η συνεντευξη? τα αυτονοητα ειπε.Παντως ειπε αληθειες.Προκλητικο ήταν που κατεβηκε και τωρα ο Μπινος.Παλι να ξανακατεβει ειναι αστειο εως ανεκδοτο.Ημαρτον.Παντως ειναι πολυ κακο απο τωρα να ασχολουμαστε απο εκλογες.Βγηκε ισχυρος δημαρχος μολις τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΛΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΩΜΑΤΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ....ΔΕΝ....Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News