Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Α. Παπαρήγα: «Θα προχωρήσουν σε ελεγχόμενη χρεοκοπία»...

Με δηλώσεις στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα δυστυχώς έχει προσφέρει πολλά σε άδικους πόλεμους. Θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις διάφορες διχογνωμίες στο ΝΑΤΟ και να παρεμποδίσει αυτή τη διαδικασία αλλά δεν θέλει».

Η γ.γ. του ΚΚΕ εκτίμησε ότι οι επιχειρήσεις γίνονται με στόχο τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο αλλά και γιατί η Λιβύη «πήγαινε να παίξει ένα....

...ηγετικό ρόλο στην Αφρική. Είναι ένα προγεφύρωμα για μεγαλύτερη διείσδυση στην Αφρική».

Για την οικονομική κατάσταση στη χώρα η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι η ελεγχόμενη χρεοκοπία θα προχωρήσει καθώς μετά την κρίση στην Ελλάδα «έγινε υποτίμηση αξίας της εργατικής δύναμης αλλά δεν έγινε μείωση των τιμών». Παράλληλα υπογράμμισε ότι τα εργαλεία που έχει σήμερα η Ε.Ε. είναι συγκεκριμένα και παρουσιάζονται τρομερές αντιφάσεις. «Πρέπει να διανεμηθούν τα κέρδη και η χασούρα ανάμεσα σε κράτη που αντιπαρατίθεται μεταξύ τους» ανέφερε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στην κάλπη και συνεργασιών η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι «είναι κάτι που συζητιέται σήμερα στους οικονομικούς παράγοντες αλλά τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν ενδώσει ακόμη σε μία τέτοια επιταγή», ενώ διευκρίνισε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος θέλει μία πολύ ισχυρή κυβέρνηση.

Για τις αποκαλύψεις της Wikileaks για την Ελλάδα η γ.γ. του ΚΚΕ είπε ότι τα τηλεγραφήματα «μεταδίδονται λίγο ανάλαφρα και κουτσομπολίστικα αλλά νομίζω ότι περιέχουν και πυρήνα αλήθειας».


---
Πηγή: Real.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗ ΛΙΒΥΗ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ); ΔΕΝ Σ' ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ; ΑΛΛΑ Σ' ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ; ΔΕΝ Σ' ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΔΕΝ Σ' ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΕΤΣΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News