Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Βγήκαν τα "φτυάρια" στον Δήμο Αλμωπίας...


7 σχόλια:

  1. ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ! Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατεβα ρε τακη.. να δουμε τι θα καταλαβεις. παλι τα μουτρα σου θα φας. λες και δεν το ξερεις. ομως καρφακι δεν μασ καιγεται. αν εχεις λεφτα για πεταμα κατεβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpino, egw protinw na kateveis apo to kalami!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI GIATI NA MHN EINAI YPOPSIFIOS O MPINOS?? DIKAIOMA TOY EINAI KAI AN THELETE MHN TON PSHFIZETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΤΕ;;;; ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o mpinos xwris ton baridio- apostolidis sthn plati toy einai kalodexoumenos o monos dimarxos pou etrexe progrmmata gia to kalo olwn mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ: ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ,ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News