Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δενδροφύτευση στο Δήμο Πέλλας

Με σύνθημα …το φτυάρι και πάμε, χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πέλλας, του Σκάι και του Ράδιο Τοξότης και συμμετείχαν στη δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13/3 στην Αραβησσό, στο Ελευθεροχώρι, στην Κρύα Βρύση και στο Νέο Μυλότοπο.

Κάτοικοι του Δήμου Πέλλας, περιβαντολογικές και οικολογικές οργανώσεις, μαθητές σχολείων και πρόσκοποι, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σωματεία, στρατός, εθελοντές από γειτονικούς δήμους, συμμετείχαν στην δενδροφύτευση.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, σημείωσε ότι είναι "μεγάλη μέρα" για το Δήμο Πέλλας και ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους χορηγούς, τονίζοντας ότι "ένας δεν φτάνει, αλλά πολλοί μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα".

Ευχαριστούμε για την συνεργασία

---
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News