Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Π.Ψωμιάδης: «Πίστεψα, πιστεύω & στηρίζω τον Καλλικράτη»

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

Δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια έγιναν οι 13 Περιφερειάρχες σήμερα, στις 3 το μεσημέρι. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με αντικείμενο τη διοικητική μεταρρύθμιση, τα προβλήματα και τις προοπτικές του «Καλλικράτη».

Στην παρέμβασή του, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης...

...εξέφρασε τη λύπη του μιλώντας για έναν Καλλικράτη με πολλές αδυναμίες, ενώ μίλησε για αδιαφορία και ανικανότητα πολλών στελεχών της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα αυτό. «Πίστεψα, πιστεύω και στηρίζω τον Καλλικράτη» είπε, όμως «μας ρίξανε σε ένα τσουνάμι κι έχουμε δύο σωσίβια: το ένα είστε εσείς με την προσωπική σας παρέμβαση και το δεύτερο ο πρωθυπουργός τον οποίο θα ενημερώσουμε πολύ σύντομα».

Επίσης ο κ. Ψωμιάδης μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την αγωνία των πολιτών για την καθημερινότητα και εξέφρασε την άποψη ότι στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι επιβεβλημένη μια πρωτοβουλία για συνεργασία των πολιτικών αρχηγών σε πνεύμα συναίνεσης και ενότητας.

Αναφέρθηκε στην επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης με την οποία, όπως είπε, «κανείς δεν ασχολείται, αν και σε λίγους μήνες μπαίνουμε στο 2012».

Τέλος, μετέφερε στον κ. Παπούλια την επιθυμία της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Ευρώπης να παρευρεθεί στις 11 Ιουνίου στη Στουτγκάρδη, στο μεγάλο διεθνές φεστιβάλ ποντιακών χορών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News