Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.ΤΩΡΑ!!!

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS
ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.ΤΩΡΑ!!!

Με αυτόν τον τίτλο σε ομάδα που δημιούργησαν στο facebook οι κάτοικοι των Προμάχων ζητάνε από τους υπευθύνους να λυθεί το θέμα απουσίας αγροτικού γιατρού από το χωριό τους τον τελευταίο 1 μήνα.


Εν έτη 2011 οι 3000 κάτοικοι ζητάνε τα αυτονόητα και το δικαίωμα τους σε άμεση ιατρική περίθαλψή χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται χλμ για να εξυπηρετηθούν.

Αν είναι δυνατόν για το πιο απλό πράγμα όπως είναι η εγγραφή φαρμάκων άνθρωποι μεγάλης ηλικίας να είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στην Αριδαία και να ταλαιπωρούνται.

Με το παρακάτω κείμενο οι κάτοικοι "χτυπάνε" το καμπανάκι στους υπευθύνους στη περίπτωση που δεν διευθετηθεί άμεσα το ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ:


"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ. ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.. ΑΠΑΙΤΗΣΗ 3000 ΨΥΧΩΝ...ΜΟΝΙΜΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!"

4 σχόλια:

  1. θα εβεστιτοποιηση καποιος απο αυτους που εμεις τους βγαλαμε????? βρειτε λυση το συντομοτερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος ειναι ο υπευθηνος;;;
    και η δημοτικη αρχη να μην ειναι, σιγουρα θα μπορει και θα ΠΡΕΠΕΙ να κανει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia na katalavete ti ennooume 8a sas pw th pragmatika pername.gia na mhn talaipwrhuei o pappous mou pou einai 78 xronwn,ton paw sto kendro ygeias afou fygw apo thn douleia mou,ka8omai kai perimenw sthn oura mazi tou meta apo 2 wres kai ena tetarto peripou,kai afou phgame nwris kai ipoth8ete phrame ari8mo 9, hr8e h seira mas kai o giatros mas grafei mono ena koutaki apo ka8e farmako kai tou leei pappou na ksanar8eis se dyo evdomades giati to farmako gia thn piesh kai thn kardia to pernei ka8e mera,8a teleiwsei grhgora den 8elei poly myalo!!!!!egw skeftomai oti prepei na ksanaafhsw thn douleia mou, na perimenw alles 2,5 wres h na dw ton pappou h thn giagia mou ,na pernei to lewforeio prwi prwi, kai na perpathsei apo thn mia akrh sthn allh.....
    den einai koroidia?????
    einai krima giautous tous apomaxous ths zwhs,na talaipwroyntai me auton ton tropo.
    enas ponopsyxos eggonos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News