Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ακρωτηρίασαν κουτάβι στην Πάτρα

Για χαβαλέ φαίνεται πως κάτοικοι στην Πάτρα ακρωτηρίασαν κουτάβι, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές της περιοχής για τη σύλληψη δραστών. 

Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα και καταγγέλθηκε στον Σταθμό Μέριμνας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεργείο του οποίου βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα.

Το δύστυχο κουταβάκι βρέθηκε στην περιοχή της Λεύκας εγκαταλελειμμένο μαζί με το νεκρό αδελφάκι του που βρισκόταν στην ίδια κατάσταση.

Σύμφωνα με περιοίκους κάποιοι θέλησαν να κάνουν  πλάκα με τα κουτάβια και τα ακρωτηρίασαν. Φιλόζωοι ερευνούν την υπόθεση για να βρεθούν οι δράστες, ενώ συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από την αποτρόπαια πράξη των συμπολιτών τους.
---
πηγή:cosmo.gr

 

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που το κάνουν αυτό είναι άνθρωποι-υπάνθρωποι που έχουν τεράστιο σεξουαλικό πρόβλημα.Δεν μπορούν να πάνε με γυναίκα γιατί δεν έχουν ορμές ή γιατί έχουν λανθάνουσα προτίμηση και δεν τολμούν να το παραδεχτούν.Κανείς υγιής και σεξουαλικά επαρ΄κής δεν διανοείται τέτοια δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ρατσιστικό το σχόλιο.
    Κακοποιήσεις δεν κάνουν μόνο οι άρρενες.
    (εκτός άν αναφέρεται σε όσους ανεξαρτήτως φύλου δεν μπορούν να πάνε με γυναίκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News