Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Προσπάθεια επανασύνδεσης της εφημερίδας "Λόγος Πέλλας" από στελέχη της Ν.Δ.

Πληροφορήθηκα ότι πρίν λίγες μέρες ο κ.Σταικούρας(Αν. Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας) επισκέφτηκε μαζί με την συνοδεία του το γραφείο του κ.Πανίδη (εκδότης "Λόγος Πέλλας") για να λυθεί το θέμα που είχε προκύψει...

...μετά την επίσκεψη του κ.Παναγιωτόπουλου στο Νομό. Έμαθα ότι ο κ.Πανίδης δεν πάει και πολύ την παρέα και τους γύρισε την πλάτη...
Μπράβο του, καλά έκανε...


---
Αναγνώστης

6 σχόλια:

  1. ΜΙΜΗΣ ΠΑΝΙΔΗΣ: ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ, ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΖΑΚΡΗ.
    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου ¨Αναγνώστη¨ δεν είσαι καλά ενημερωμένος !!!
    Η επίσκεψη στο γραφείο του Κου Πανίδη έγινε κατ΄οπιν επιθυμίας του Κου Σταικούρα λόγω μακράς φιλικής σχέσης που τους συνδέει από την ενασχόληση και των δύο με το Οικονομικό Επιμελητήριο και φυσικά λόγω της ιδιοτητας του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Ελλάδος που κατέχει ο Κος Πανίδης και έχει άμεση σχέση με την ιδιότητα του Αν. Τομεάρχη Οικονομίας που κατέχει ο Κος Σταικούρας στην Νέα Δημοκρατία.
    Ήμουν παρών στην συνάντηση και σε διαβεβαιώνω οτι όχι μόνο δεν γύρισε την πλάτη του, κάθε άλλο μάλιστα υπήρχε ένα πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα μια και όλοι όσοι ήταν εκεί είναι στενοί του φίλοι.
    Αυτα για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποφυγη δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων.

    Νίκος Θωμαίδης
    Ταμίας ΔΗΜ.ΤΟ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O MIMHΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !!!
    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΜΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΠΛΕ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!
    ΜΕΤΑ ΛΎΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 20% ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΟΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά όλοι τρέχουν πίσω από τον Πανίδη τώρα. Άλλοι Νεοδημοκράτες δεν υπάρχουν; ντροπή που κρεμάστηκε και η τοπική της ΝΔ Γιαννιτσών στον Μίμη. Για αυτό η ΝΔ δεν θα δει ποτέ άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pou na parei mpros kai o Dimitriadis me tis efimerides toy ti exei na ginei. Ematha oti kai aytos ta phre sto kranio. pantos oloi asxolountai me ton panidi. gia na doume ti tha ginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News