Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μεγάλα τα χρέη του Δήμου Αλμωπίας - Προβληματισμένοι οι διοικούντες

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας των υπέρογκων χρεών του Δήμου Αλμωπίας!

Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις ασφυκτιούν, καθώς χρωστούν… της Μιχαλούς. Συγκεκριμένα, μεγάλο «αγκάθι» αποτελεί τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας της οποίας Πρόεδρος είναι ο Βασίλης Κανονίδης. Η επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης προκαλεί πονοκέφαλο στους αρμοδίους και κυρίως στον Δήμαρχο Αλμωπίας, καθώς έχει προκύψει μεγάλο πρόβλημα με τις μεταχρονολογημένες επιταγές που εξέδωσε η προηγούμενη διοίκηση, κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στα Λουτρά Πόζαρ, τα οποία είναι επίσης καταχρεωμένα. Έτσι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γιάννης Ιωαννίδης προσπαθεί να βρει λύσεις σε συνεργασία με τον Δημήτρη Πασόη, άλλα και τα μέλη της Διοίκησης των Λουτρών.

2 σχόλια:

  1. apo tin arxi sta vathia epese o pasohs.to thema einai na mathoume epitelous apo pou proithlan ta xreh kai poios euthinetai gia auta.O kosmos exei anagki na matheis epitelous poios einai o kleftis kai poios tha tin plirwsei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News