Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο αποκριάτικος χορός του ΕΠΑΛ Αριδαίας

Στο χορό που με πολύ μεράκι οργάνωσαν και συμμετείχαν οι μαθήτριες /τες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας παραβρέθηκαν και γλέντησαν μέχρι το πρωί και πολλοί κάτοικοι επισκέπτες του νομού Πέλλας, αλλά και μέλη των οικογενειών των μαθητών/τριων. Το κέφι και χορός κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια της νύχτας. Ξεχωριστό στιγμιότυπο ήταν η παρουσία καρναβαλιστών-μαθητών στο χορό. Ο φιλόξενος χώρος και η αίθουσα του «ΠΑΝΘΕΟΝ» στο Λουτράκι ήταν αντάξιος των προσδοκιών των διοργανωτών. Η σχολική κοινότητα του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας απέδειξε ότι είναι πρώτη στα μαθήματα πρώτη και στην διασκέδαση.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News